Sebiuta Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 Am 300 de Euro disponibil si nu stiu spre ce sa ma indrept. Im putetzi da niste sfaturi ? Ce as putea sa imi iau de banii astia ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 o pijama am glumit , un scooter mai slabut asa sau ceva neinmatriculabil sau un moped.....ai variante " intre pijama si scooter ce alegi ?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 pai de banii aia nici un echipament complet nu iti iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 8, 2004 Share Postat Mai 8, 2004 Ia un moped. preferabil piaggio cu variator. duce 2 persoane si in oras e belea. in plus uiti sa treci pe la peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 9, 2004 Share Postat Mai 9, 2004 2 pers de 40kg una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 10, 2004 Share Postat Mai 10, 2004 mah eu am trecut podul de la semanatoarea cu unul din ala si am peste 80 de kile. am vazut mergand cu asa ceva si pe un nenea de 100 si de kile, prof de inot si care zicea ca au mers doua persoane (el si inca un om in toata firea)pe unul din ala de la obor la europa, asa ca variatorul saracul isi face treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vanezu Postat Iulie 12, 2004 Share Postat Iulie 12, 2004 salve, apropos de greutate pe scootere... sau mopede.. eu am unul de la bisan (comercializat de badsi, sigur le-ati vazut prin oras)... de ala cu spitze.. am luat sa lunga.... si merg cu sotia fara probleme (eu 85-90 kile, ea 55)... cu 55 /ora fara probleme si am facut testul suprem.. eu cu socra-miu... si mergea bine ).. se lsase saraca...da' tinea ~180kile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Ma am si eu o intrebare. Unde pot scoate si eu limitatoru la un malaguti centro de 49cc din 95?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 hi all eu am un piaggio ciao da 49cmc si mere cu 2persoane eu(75kg) + inca una de 70kg! nu are variator, deci o ia mai greu din loc ,dar merge cu 2persoane cu 50km/h lejer! si merge saracu si cu 3persoane ,,am fo cu 2 de 75kg + 1de 50! o luat o greu din loc, dar am mers cu 35km/h! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 am avut si eu un ciao dar cand am mers cu celelalte scootere fara pedale l-am expediat in targ si mi-am luat unu dinala.VA performante este bun pt cinerva de 60 kg da depinde daca iei cu moto de 38 cmc pleaca mai greu si daca ai unu de 49 si cu varriator unu mai usurel se ridica si pe o roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate