Sari la conținut

toxic max

EX+
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.toxic-max.8m.com
  • Yahoo
    toxic_max

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    nici p'asta

Vizitatori Recenți Profil

260 citiri profil

toxic max's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ii doresc sa aiba zile......ce potzi spune ?!
  2. o pijama am glumit , un scooter mai slabut asa sau ceva neinmatriculabil sau un moped.....ai variante " intre pijama si scooter ce alegi ?"
  3. toxic max

    Accident in Ciolpani

    Bine ca s-a terminat cu bine . Eu ca si sofer de auto si moto , ce sa zic , stiu sa vad si motoarele din trafic dar ceilalti care nici nu stiu sa se urce cum trebuie pe un motor...... e greu , e adevarat cand spun ca nu ne vad , ei nu au in cap ca pe asfalt poate fi si un motor , nu se gandesc cum fac eu atunci cand bag cheya in contact " acum sunt conserva , tre' sa am grija de moto , de pietoni de alte auto si de mine ) , asta e , d'asta spuneam candva de acele plimbari de miercuri seara , de la arc pana la unirii shi inapoi , ca sa le atragem atentia ca existam cat despre treaba cu fi-tu.........imi pare rau sa aud , deja vad filmul si groaza care te-a cuprins si neputintza care presupun ca te-a enervat enorm , e bine ca e intreg si nu s-a pierdut nici atunci si nici acum , avand in vedere ca s-a urcat iar pe 2 roti multa bafta in continuare si aveti grija de voi
  4. cred ca ai trucat poza , yo in necunoshtinta de cauza am zis ca s-o ridica.........da vad ca nu prea
  5. toxic max

    Otopeni

    DXU , pana la urma cum e ? era discontinuu sau nu marcajul in zona in care s-a produs accidentul ?
  6. perfec d'acord cu ce a spus omul asta
  7. Yo sunt fan ZXR dar nu ma deranjeaza cu nimik zzr-ul Bafta cu el.......( sunt cam invidios ce-i drept, dar nu cu rautate )
  8. Ca ia 4 sau 20 sau 120 de ani...........omul ala tot in pamant ramane. Este intr-adevar deranjant daca nu o sa plateasca pentru gresala lui Un gest frumos aseara , deplasarea motoarelor si masinilor prin oras si pana in Otopeni , bravo celor ce s-au tinut de cuvant si au mers ( ceilalti cred ca nu au putut ajunge )
  9. Felicitari , astept si yo sa ma incurc macar de un zx-r de 250
  10. nu sunt invidios din fire...........dar de data asta...... s-o calareshti in siguranta ride safe
  11. toxic max

    Otopeni

    In imbecilitatea mea , aseara stateam in pat si ma gandeam asa , si la un momendat o idee mi-a venit. Daca vrem sa fim auziti , vazuti , observati ca participanti la trafic , si pentru evitarea pe viitor a unor astfel de tragedii , m-am gandit la o solutie ( e doar o propunere ) In fiecare miercuri , de acolo de la Arc , sa se plece in grup , sa se formeze o coloana de motoare , toti care vin miercurea acolo , si sa se dea o tura prin oras , usurel asa , pana la Unirea si inapoi la Arc. E vb de 15 minute de plimbare , dar facuta odata pe saptamana.......eu cred ca pana la urma cineva o sa se sesizeze de aceasta " miscare ". Probabil ca asa o sa le intre in cap ca suntem si noi pe asfalt. Dar pentru asta , cred ce e nevoie de multi , zgomot mult , sa le vibreze maimutoii si CD-urile legate de oglinda retrovizoare. Multumesc celor care v-or fi de acord cu mine si celor care nu.
  12. toxic max

    Otopeni

    Inaca odata , condoleante familiei shi celor care l-au cunoscut Sustin orice actiune de acest gen ,aici pe sbz sau oriunde altundeva. Fac tot ce este posibil sa vin maine la 20:00 la Romana.....( chiar shi fara motor )
  13. toxic max

    Otopeni

    halex , nu stiu cati v-or fi de acord cu ce spui tu , eu unul sunt intr-u totu' d'cord chiar azi fiind la volan , mi-am dat seama ca , desi sunt constient de atentia pe care trebuie s-o dau motociclistilor cand sunt la volan , vreu sa spun ca nu am vazut cand pe langa mine a trecut un busa prin stanga si o honda prin dreapta. cand sunt pe 2 roti gandesc altfel , la volan....in conserva , e mai greu sa observi totul dar sunt d'acord cu tine , trebuie sa invatam ca pe 2 sau 4 roti trebuie sa fim la fel de responsabili
×
×
  • Creează nouă...