iNs0mN1a Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 cu care alti fraieri zice ca nu fuge /quote] Nici scoala nu ati facut ma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeegerKronteal Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 nu e limitat!!!!!!! si fara flame ba insomnia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbordura Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 ce parere aveti despre SR50? eu mi-am luat de cateva zile....are 120 pe bord cat prinde maxim? cati cmc are? Vezi ca scrie in acte daca sti sa citesti . . . are acte nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 DMW esti in concediu??...cand imi scoti warnul !? check your mail??? cum pleaca omu doua zile de acasa, cum incep unii sa scrie prostii topic closed Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate