atillas Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Va invitam la ultima editie EMD ce se va desfasura in zona Voineasa-Ciunget,in perioada 26-28 august,si se vrea o intalnire prieteneasca in adevaratul sens al cuvantului.. REGULAMENT DE PARTICIPARE SI CONDITII TAXA DE PARTICIPARE:0 VIZITA MEDICALA:nu este necesara ASIGURARE ACCIDENTE:optional,ramane la latitudinea voastra daca faceti sau nu NU SE DESFASOARA SUB EGIDA FEDERATIEI,DECI NU EXISTA TAXA FEDERALA( nu este concurs,nu exista arbitri,cp-uri,timpi totali sau zonali,traseele se vor face in grupuri de 6 piloti maxim pe 2 categorii diferite,si vor cuprinde si majoritatea traseelor de romaniacs din zona noastra).traseele sunt structurate pe 2 zile,cu pauze de bere dupa coborarile spre voineasa..atentie zona este foarte pietroasa,namol nu exista deloc,tziki-tzaki la greu si pe urcari si pe coborari.. Daca sunteti interesati de participare la eveniment va rog sa ma anuntati sa stim la ce sa ne pregatim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d.jb69 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 cum este traseul de hobby fata de cel de anul trecut? Pentru mine, ''romaniacs'' si ''pietre'' suna a traseu de Profi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 28, 2011 Autor Share Postat Martie 28, 2011 traseul de hobby se poate face fara probleme,nu este mai greu decat cel de anul trecut..in schimb la profi se ridica destul de mult stacheta..cine se da bine,bine si a fost in zona va aprecia fiecare metru de traseu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Va invitam la ultima editie EMD ce se va desfasura in zona Voineasa-Ciunget,in perioada 26-28 august,si se vrea o intalnire prieteneasca in adevaratul sens al cuvantului..REGULAMENT DE PARTICIPARE SI CONDITII TAXA DE PARTICIPARE:0 VIZITA MEDICALA:nu este necesara ASIGURARE ACCIDENTE:optional,ramane la latitudinea voastra daca faceti sau nu NU SE DESFASOARA SUB EGIDA FEDERATIEI,DECI NU EXISTA TAXA FEDERALA( nu este concurs,nu exista arbitri,cp-uri,timpi totali sau zonali,traseele se vor face in grupuri de 6 piloti maxim pe 2 categorii diferite,si vor cuprinde si majoritatea traseelor de romaniacs din zona noastra).traseele sunt structurate pe 2 zile,cu pauze de bere dupa coborarile spre voineasa..atentie zona este foarte pietroasa,namol nu exista deloc,tziki-tzaki la greu si pe urcari si pe coborari.. Daca sunteti interesati de participare la eveniment va rog sa ma anuntati sa stim la ce sa ne pregatim.. Nu pot spune decat BRAVO DOMNILOR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Bravo spui, probabil pentru ca vor face EMD. Pacat, insa, daca o sa se tina de cuvint si o sa fie ultima editie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 asteptam o reeditare EMD 2010, mi-a placut la valcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 29, 2011 Autor Share Postat Martie 29, 2011 asteptam o reeditare EMD 2010, mi-a placut la valcea valabil ptr toata lumea,alegeti-va un week mai insorit si bagam traseul impreuna si tragem si un chef in locatia de anul trecut..va astept cu cea mai mare placere oricand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 valabil ptr toata lumea,alegeti-va un week mai insorit si bagam traseul impreuna si tragem si un chef in locatia de anul trecut..va astept cu cea mai mare placere oricand.. Dupa cursa de la Deva. Eu stiu cativa musterii care ar vrea sa refaca traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 cu multa placere,va astept.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d.jb69 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 ma inscriu si eu pentru valcea. Banuiesc ca o sa anuntati aici data. Daca o sa am motocicleta intreaga vin negresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 13, 2011 Autor Share Postat Mai 13, 2011 ma inscriu si eu pentru valcea. Banuiesc ca o sa anuntati aici data. Daca o sa am motocicleta intreaga vin negresit domnilor,am o veste proasta si anume din cauza unor accidentari si bineinteles din lipsa de timp ANUL ACESTA NU PUTEM ORGANIZA EMD IN CONDITIILE IN CARE AM DORI NOI SA O FACEM.In schimb pregatim ptr 2012 o varianta mult mai hard decat cele cu care ati fost obisnuiti..mai multe amanunte la anu".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate