TAMQuadistul Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 salutare! Am un etrex legend cx si un vista cx. Vista l-am cumparat recent. pe legend pe oriunde mergeam lasam pe harta lui o linie mov, si cand vroiam acelasi traseu doar ma uitam dupa linie pe navigatie! la vista nu gasesc cum sa setez sa imi ramana linia ingrosata pe unde merg. Parcaa merg ca prostu si cand vreau sa ma uit pe unde am fost -can-t. precizez ca nu e vorba de rute pe care sa le memorez si sa ramana in memorie cu DATA ci mereu oriunde ma miscam cu el deschis el lasa o linie ingrosata! Cum fac pe vista sa-mi apara mereu urma? multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 (editat) menu/ system / page seq. verifici sa ai : TRACKS apoi dand paginile cu button dr sus ajungi la Track Log pagina care afiseaza procentul de incaracare al memoriei .. il dai pe ON apoi intri in Setup . la Color setezi culoarea darei lasate .. cred ca asta e ! Editat Aprilie 2, 2011 de motorus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 menu/ system / page seq. verifici sa ai : TRACKS apoi dand paginile cu button dr sus ajungi la Track Log pagina care afiseaza procentul de incaracare al memoriei .. il dai pe ON apoi intri in Setup . la Color setezi culoarea darei lasate .. Asta este procedura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Iunie 18, 2011 Autor Share Postat Iunie 18, 2011 cu mare intarziere multumesc! am cautat vreo ora pe el pana am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 cu mare intarziere multumesc! am cautat vreo ora pe el pana am gasit. Main menu/tracks/setup/ si selectezi Record method pe auto. Sau rogi pe cineva cu etrex sa te ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate