RauL_z3u07 Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 nu vreau sa intelegeti ca fac topicu asta la plesneala,dar nu am gasit aici pe forum un anunt cu un magazin bun din Bucuresti.Stie careva pe unde e?si sa aiba firmele astea populare:Aprilia,Piaggio,Peugeot? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 (editat) :D nu cred sa existe unul sa le aiba pe toate dar parca dadusem peste unul.Fac cercetari si-ti spun. Oricum; LOL LOL LOL nu mai scapam de tine :lol: P.S.No offense.Suntem aici sa te ajutam Editat Octombrie 8, 2006 de OVK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 /index.php?showtopic=46890 Poate te ajuta. Topic Closed. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 sal! eu stiu un magazin pe nicolae titulescu Paneuro se numeste si are piese pentru piaggio ( si vespa si gilera) dar cred ca au si de peugeot... nu stiu sigur! un lucru e cert: sunt scumpe rau ( pe un rulment pentru ambielaj am dat 550000 lei vechi). dar sunt originale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 sal! eu stiu un magazin pe nicolae titulescu Paneuro se numeste si are piese pentru piaggio ( si vespa si gilera) dar cred ca au si de peugeot... nu stiu sigur! un lucru e cert: sunt scumpe rau ( pe un rulment pentru ambielaj am dat 550000 lei vechi). dar sunt originale Este reprezentanta Piaggio......si care este problema si eu am dat 3.200.000lei pe far. Daca intrai pe topicul de mai sus vedeai paneuro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 /index.php?showtopic=46890 Poate te ajuta. Topic Closed. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate