Sari la conținut

Ruta 40 Ushuaia


andreeaa
 Share

Postări Recomandate

Cu alte motociclete nu se poate? Eu nu concep sa ma dau cu altceva decat cu un chopper la drum lung; nu-mi place nici sa stau in picioare pe ciudatenii enduro si nici culcat pe rezervor...

 

 

Hi, hi.... Ce ar merge un Knucklehead cu roti pe 19 si crampoane. Si springer...

Si e bine ca bate vantul ca isi face racirea corespunzator si adecvat. ;)

 

On topic

 

Eu nu as pleca niciodata cu o agentie. Unde mai este distractia? O motoreta de 125 as gasi sa cumpar in Argentina. Si bagaje ultralight si gata.

Sau poate vorbesc prostii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu as pleca niciodata cu o agentie. Unde mai este distractia? O motoreta de 125 as gasi sa cumpar in Argentina. Si bagaje ultralight si gata.

Sau poate vorbesc prostii.

am fost si eu odata cu agentie, prima data in elvetia. avantajul este ca te forteaza sa vezi tot ce e de vazut, dezavantajul este ca te decupleaza de la propria vointa, nu poti face ce vrei cand vrei. unii prefera din comoditate agentiile, altii din simpla nestiinta, nu sunt de condamnat. topicul asta mi s-a parut nepotrivit pt ca a fost bagat cumva pe sub usa, e de fapt un subiect comercial, fata vrea sa vanda si ea ceva dar nu-i spune pe nume, da impresia de ceva ilicit, da buzna si se face ca ploua, mai e si obraznica. de fapt daca avea ceva de vandut trebuia sa se duca la vanzari de rulmenti sau ce vinde ea. ma rog, cum am spus se practica pe aici. disciplina e foarte laxa, ceea ce nu e rau in ultima instanta, dar se aplica discriminatoriu ceea ce e rau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Pentru un om de vanzari esti un mic dezastru, Andreeaa.

Abordarea ta a fost aroganta si lipsita de substanta si competenta.

Presupun ca te si pricepi bine de tot la motociclete, consumuri, intretinere, mecanica, astfel incat sa avem o discutie ca de la cunoscator la profesionist (tu ar fi trebuit sa fii asta).

 

Daca eu as vinde produsul tau, as incepe asa (brainstorming de 2 minute al unui nevanzator - tu poti sa imbunatatesti randurile de mai jos):

 

Buna ziua (sau si #$%@^&@* in #%$#&, dupa caz)!

Ma numesc X si ma ocup cu Y, in cadrul firmei/agentiei/companiei Z.

Agentia Z exista de atatia ani, cu atatia angajati, masini, motociclete, mecanici. Desfasuram genul acesta de activitati in tarile....

Ofertele noastre sunt : concret, cu preturi, mese, acte, detaliat ca pentru ultimul babuin.

In conditiile in care aici ai cea mare comunitate moto online din Romania, ai inceput bine.

 

Ca ai postat intr-o alta sectiune, nu e crima. Intelegem. Nu esti prima si nu este capat de lume.

Diletanta. Probabil esti o simpla angajata a firmei, care incerca si ea marea cu degetul.

Du-te, fa-ti temele si mai incearca alta data. Sau in alta parte.

 

In conditiile in care exista:

* Horizons Unlimited si zecile de agentii prezente acolo

* sutele de motociclisti pasionati de calatorit prin lume, care prefera sa isi planifice singuri turele si care au mari sanse sa bifeze chestii mai interesante de capul lor

* comunitatile moto internationale unde ai ceva sanse sa te intelegi foarte bine cu oameni ce iti impartasesc pasiunea, ajungand sa mergi tu prin tarile si pe motocicletele lor si viceversa

...

 

trebuie sa fiti din start mai buni de atat, pentru macar a va baga in seama ;) !

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

exact cum spui raul, numai ca habar n-au de viata lor, problema e mult mai grea si in mare masura insolvabila. e ca si cum dai buzna in casa la niste necunoscuti, nu te prezinti si nu spui ce vrei, dar le ceri bani. nu e numai lipsa de competenta profesionala, e lipsa de cea mai elementara educatie. prin scoli nu se mai invata absolut nimic, eu angajez oameni cu facultati, ma crucesc, unii nici nu scriu cum trebuie gramatical, te iei e cap. asa si fata asta. s-au invatat toti sa faca meserii de care n-au habar, in orice domeniu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stimabililor Raul si Doru (si cu mesajul acesta inchid stupida comunicare de pana acum):

 

Ma numesc Andreea Alexandru, am 39 ani si sunt posesoarea a doua agentii de turism - una infiintata in 1996 si Sis Travel (despre care discutam cixca) infiintata in 2002.

Am in jur de 20 angajati, 1 motocicleta (cea personala), 1 masina off road, si vreo 4 masini de firma (parca la ultimul recensamint).

Agentiile mele sunt in top 10 in piata de turism de business(nu detaliez pen ca sunt ferm convinsa ca stiti ce inseamna).

Am contract cu RidingPatagonia si PeruMotorAdventure pentru distributia pachetelor lor in Europa.

Pentru fiecare tur moto (ca pentru orice alt pachet vandut de agentia mea) gasiti pe site toate detaliile legate de - cazare, mese, orare, trasee etc.

 

Pur si simplu intimplator ... exista si sute de motociclisti care prefera sa nu-si omoare timpul liber limitat si sa apeleze la agentii pentru a ii ajuta cu organizarea unui tur. So... surpriza... unii chiar apeleaza la noi si... din nou surpriza.... avem si feed-back pozitiv. Este adevarat ca sunt oameni de un anumit nivel intelectual si material. Este la fel de adevarat ca sunt foarte putini romani.

 

Deci... nu sunt nici diletanta, nici obraznica, nici fatuca, nici angajata si... zau... n-am nevoie nici de training de vanzari de la Domniile Dvs.

 

Am crezut ca motociclistii sunt niste persoane OPEN MIND (asa sunt cei din jurul meu). Se pare ca am generalizat....desi sunt suficient de multe discutii pertinente si oameni super OK pe acest portal (este adevarat ca nu v-am regasit in nici una din categoriile mentionate).

 

Si cum se precizeaza in site-ul HU mentionat in comentariile de mai sus:

"A tour is a great way to "learn the ropes" so you can go on your own, or if you have limited time, you can get that taste of adventure travel without a huge amount of preparatory effort - it's all taken care of for you!"

 

So... Asa sa ne dea Dumenezeu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca spui ca e ceva de capul tau de ce nu ai postat un anunt comercial si te-ai strecurat aici pe usa din dos intr-un topic de excursii, nu de vanzari?

sis travel asta a ta nu pare a fi inregistrata fiscal, datele apartin altei companii, SELF INF SERV SRL, a carei cifra de afaceri s-a redus cu 70% iar profitul a ajuns 1-2%. nu e o rusine, multe firme au venit in bot din cauza crizei, inclusiv a mea, eu am reusit sa o ridic in 2010, 2011 e incert. aici ai intrat de-an boulea cum se spune. sunt si prosti si destepti, si bogati si saraci. toti trebuie tratati cu egal respect daca ai ceva de vandut si nu numai. prin felul arogant de a te introduce si comporta nu dovedesti decat ca nu esti mai desteapta decat prostii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stimabililor Raul si Doru (si cu mesajul acesta inchid stupida comunicare de pana acum):

 

Ma numesc Andreea Alexandru, am 39 ani si sunt posesoarea a doua agentii de turism - una infiintata in 1996 si Sis Travel (despre care discutam cixca) infiintata in 2002.

 

@Andreea :

 

din pacate pt tine ti-ai ales gresit motociclistii cu care sa te contrezi pe acest forum , membrul 818/2003 are sute de mii de km pe 2 roti si crede-ma ca ai ce invata de la el , nu te supara pe noi , trebuia pur si simplu sa prezinti aici traseul si detaliile sa le oferi cu PM , bafta la vanzari si km fara numar pe 2 roti !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Vittore - multumesc mult.

 

@Doru - n-are sens sa continuam discutia, pentru ca este de-a dreptul stupid sa sustin "dialoguri" distructive. E un consum inutil de energie.... dar care se pare...ca tie iti face bine. Sa-ti dea Domnul inca n-spe mii de sute de km pe motor.....ca restul oricum nu are cum sa-l mai schimbe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

:wacko:

 

Imi pare rau ca nu am nivelul material si intelectual necesar pentru a imi vorbi decent.

Ai postat pe cea mai mare comunitate moto din Romania.

Interesant este ca nici macar nu stii cu cine te-ai batjocorit, cui o sa iti facem reclama si cine te-a citit.

Succes in continuare! Viata este plina de surprize si teste...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Raul.......desi mi-am propus sa nu mai activez in discutii (pentru ca mi-ati explicat ca nu ma ridic la nivelul de discutie :wacko: ) nu ma pot abtine sa nu intreb : comentariul anterior a fost o constatare sau o amenintare? Cat despre "m-am batjocorit".... sincer nu inteleg sensul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dragă andreeaa, cu doi de "e" Âşi doi de "a", nu pot să-ți zic despre mine decât că sunt sănătos Âşi sper că Âşi tu eÂşti la fel. cât despre partea incursiunii tale online în viața motocicliÂştilor, află că ai dat bine de tot cu mucii în fasole. prima ta talpă pe tărâmurile noastre crecă te-a fript până la os. zici că ai eliminator de 250 Âşi la poză apare un bmw f650, plm, nu Âştiu care e legătura între ele, tu Âştii mai bine. din ce văd eu la tine, eÂşti doar o domniță de birou, care nu s-a urcat în viața ei pe două roți Âşi vine aici să prostească motoriÂştii. capac peste oala cu sarmale, mai eÂşti Âşi de o nesimțire amețitoare. îți doresc adio Âşi cer înaltei conduceri a forumului să fii oleacă banată, conform regulilor stabilite de la scandalul mihai/vând kilometri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...