tuningboy Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 la hondita mea bordul arata pana la 190kmh pot pune un Bord de CBR900RR (analog) cu kilometrajul marcat pana la 300kmh ? si sa imi arate corect viteza turometru etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 la hondita mea bordul arata pana la 190kmh pot pune un Bord de CBR900RR (analog) cu kilometrajul marcat pana la 300kmh ? si sa imi arate corect viteza turometru etc Normal ar trebuii sa mearga .. vezi ca gasesti pe ebay la preturi destul de acceptabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 la hondita mea bordul arata pana la 190kmh pot pune un Bord de CBR900RR (analog) cu kilometrajul marcat pana la 300kmh ? si sa imi arate corect viteza turometru etc nu te chinui...mai bine desfaci bordul si stergi "k" de la km si ramane "m/h" si toti analfabetii or sa creada ca e 190 mile pe ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 nu te chinui...mai bine desfaci bordul si stergi "k" de la km si ramane "m/h" si toti analfabetii or sa creada ca e 190 mile pe ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 aditule, te manaca sub coada. stai potol fezebeghi mic ce esti !!! iete-te la el mai neamule, nu te mia plac fetili la terasa ca vin bagabontii cu alea mari , ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 nu stiu prostii ce-s alea mph Vezi ca-l poti desface , desenezi tu ce vrei si pui o foaie de hartie acolo. Bagi niste culori jmechere si gata. Hint ... pastreaza ideea de mph si faci bord cu marcaje duble : mare km/h pina la 300 si mic mph care sa se potriveasca cu km/h actuali .. asta ca sa stii ce viteza ai . bonus : poti sa mergi cu 60 la ora si sa te filmezi ca si cum ai avea 100 in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 la hondita mea bordul arata pana la 190kmh pot pune un Bord de CBR900RR (analog) cu kilometrajul marcat pana la 300kmh ? si sa imi arate corect viteza turometru etc Daca atat prinde motorul tau, ce vrei? Pune si abtibild cu hayabusa asa. Mi se pare o tampenie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Hint ... pastreaza ideea de mph si faci bord cu marcaje duble : mare km/h pina la 300 si mic mph care sa se potriveasca cu km/h actuali .. asta ca sa stii ce viteza ai . mama, cum e asta... cea mai buna idee de pan'acum....am votat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 "Ce domne, numai 190 baga? aaaa...... pai io am vazut unele care aveau 300 la bord, se poate, nu, sa ia 300?? nu, nu cred ca se poate ca nici o masina nu prinde 300 domne". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Daca atat prinde motorul tau, ce vrei? Pune si abtibild cu hayabusa asa. Mi se pare o tampenie. mai bine il vopseste in alb si rosu si scrie ducati desmosedici pe el.atunci sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 ce tare...desmosedici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 la hondita mea bordul arata pana la 190kmh pot pune un Bord de CBR900RR (analog) cu kilometrajul marcat pana la 300kmh ? si sa imi arate corect viteza turometru etc Vinde-l si ia-ti CBR 125 ca arata pe bord 200! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 la hondita mea bordul arata pana la 190kmh pot pune un Bord de CBR900RR (analog) cu kilometrajul marcat pana la 300kmh ? si sa imi arate corect viteza turometru etc mai bine iti pui faruri de bmw si emlema AMG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate