Matei Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 o excursie de weekend pana la cluj, la concertul WASP. la plecare, duminica, am avut pana pe spate exact in curbele de la iesirea din cluj... am remediat problema, dar in buc am ajuns doar luni... enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 ai fost pe Transfagarasan observ. Cum erau conditiile?Mai pot trece sambata asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 o excursie de weekend pana la cluj, la concertul WASP. la plecare, duminica, am avut pana pe spate exact in curbele de la iesirea din cluj... am remediat problema, dar in buc am ajuns doar luni... enjoy Bravo man. Foarte misto pozele Deci Transfagarasanu' e circulabil? Sa aud tot felu' de zvonuri cum ca ar fii aproape incirculabil pe partea sudica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Bravo man. Foarte misto pozele Deci Transfagarasanu' e circulabil? Sa aud tot felu' de zvonuri cum ca ar fii aproape incirculabil pe partea sudica. Daca e vorba de starea asfaltului, da, e incirculabil (aproape). Dace e vorba de conditiile meteo nujtiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Octombrie 10, 2006 Autor Share Postat Octombrie 10, 2006 Bravo man. Foarte misto pozele Deci Transfagarasanu' e circulabil? Sa aud tot felu' de zvonuri cum ca ar fii aproape incirculabil pe partea sudica. daca as fi mers cu honda (VFR) ... nu as fi mers, dar cu orice enduro nu e problema. conditiile meteo au fost super... dar frig... nu cred ca au fost mai mult de 10 grade - am pus multe pe mine, dupa cum se vede din poza. nu stiu insa daca in we urmator va fi la fel. orcum, a fost SUPER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate