bizoo_n Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 M-a trezit zigzag din somn pe la 10, dupa ce ma culcasem la 6 am, a fost o placere. M-a trezit sa-mi comunice ideea lui de a baga o tura, mai precis de a re-edita traseul asta. I-am dat un raspuns din care as fi vrut sa inteleaga ca parca as mai dormi putin si-am mai bagat un somn de dulce pan' la 12, ca-s in concediu. Cand deschid geana dau cu ochiu' de un mesaj lacrimogeno-shantajist de la acelasi zigzag care, recunosc, m-a facut sa ma ridic din asternut si sa cuget la o cafea. In fine, am plecat . F650Gs Dakar si LC4. Adica vaca fugarita de capra. Am luat-o pe varii drumuri, si ce pot spune cu certitudine este ca de cand am parasit asfaltul sa mor io daca stiam unde ma aflu la orice moment al drumetiei. Ia-o la dreapta, prin noroi, stanga, tot inainte, pe camp, intoarce, etc. A fost o varza totala in capul meu. Si mai era si zigzag care vroia sa scoata din mine endurist de calibru si tot avea impresia ca BMW-ul are in jur de 50 kg . Prin urmare m-a hingherit prin toate baltile, pantele, rampele, noroaiele, apele, campurile, potecile si, cireasa pe tort, la un moment dat m-am trezit ruland relaxat fix prin mijlocul unui peron de gara . Si ca sa-mi demonstrez valentele off-road de inalta clasa, la o trecere sau cum ma-sa sa-i zic, o coborare si-o urcare f.f.f. brushte, am dat un fleosch cu suspenisa fatza intr-un obstacol de mi s-a urcat pana-n gat. Rezultat: uleiul iese pe la ambele simeringuri de zici c-asa ar trebui, adica e un fel de dozator de ulei numa' ca n-are robinet. Ne-am oprit pe malul unei ape, o plaja de zile mari, unde-am scos untul din cauciucuri. Ma rog, n-o mai lungesc, a fost o mini-excursie pe cinste, acum chiar vorbesc serios . Fotografii mai putine, ca-i mult text, si oricum, a fost cam pe fuga, ca se ducea soarele dupa deal. Dealu' ala de ma punea zigzag sa-l urc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 hei, vreau si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 .. si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 bestial. poti da mai multe detalii despre intrarea pe drumul respectiv? (ca sa il gasesc usor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 mai multe detalii poate da userul zigzag, da-i un pm. Eu, cum am spus, am fost complet ratacit, n-am priceput absolut nimic pana am iesit din nou la sosea, in Ciolpani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Mi-a placuuuut povestioara cu endureala!... Bravos si la mai multe dar ai grija totusi de Doyle! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 Arata-mi-l mie pe ala care-a zis ca eu n-am grija de Doyle ca-l mananc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Bizoane, te-ai descurcat foarte bine. Legat de fier, pe undeva te inteleg, dar totusi nu-ti mai face atatea griji. Este un conglomerat de fiare si parti din plastic, prinse intre ele cu suruburi. Orice se strica, se inlocuieste. Oricum, este o moto. enduro, gandita pentru coclauri. Bafta P.S. A doua zi am terminat (din nou) devreme munca, si am continuat traseul de la ciolpani pana la ploiesti. . Drum de tara, balti, padure cu noroiul pana la "gat", mers pe langa calea ferata fara sa fie nici un drum. A fost super. Poate intr-o sambata, facem traseul complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Foarte frumoase pozele, mai ales ultima Bravo voua pentru tura, m-as aventura si eu dar n-am moto pt. asa ceva Moaaa, ce peisaj selenar la marginea Bucurestiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Si zii asa, te alerga un KTM micutz ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate