Sari la conținut

Mica Iesire Pe Coclauri


bizoo_n
 Share

Postări Recomandate

M-a trezit zigzag din somn pe la 10, dupa ce ma culcasem la 6 am, a fost o placere. M-a trezit sa-mi comunice ideea lui de a baga o tura, mai precis de a re-edita traseul asta. I-am dat un raspuns din care as fi vrut sa inteleaga ca parca as mai dormi putin si-am mai bagat un somn de dulce pan' la 12, ca-s in concediu. Cand deschid geana dau cu ochiu' de un mesaj lacrimogeno-shantajist de la acelasi zigzag care, recunosc, m-a facut sa ma ridic din asternut si sa cuget la o cafea. In fine, am plecat :D . F650Gs Dakar si LC4. Adica vaca fugarita de capra. Am luat-o pe varii drumuri, si ce pot spune cu certitudine este ca de cand am parasit asfaltul sa mor io daca stiam unde ma aflu la orice moment al drumetiei. Ia-o la dreapta, prin noroi, stanga, tot inainte, pe camp, intoarce, etc. A fost o varza totala in capul meu. Si mai era si zigzag care vroia sa scoata din mine endurist de calibru si tot avea impresia ca BMW-ul are in jur de 50 kg :P. Prin urmare m-a hingherit prin toate baltile, pantele, rampele, noroaiele, apele, campurile, potecile si, cireasa pe tort, la un moment dat m-am trezit ruland relaxat fix prin mijlocul unui peron de gara :) . Si ca sa-mi demonstrez valentele off-road de inalta clasa, la o trecere sau cum ma-sa sa-i zic, o coborare si-o urcare f.f.f. brushte, am dat un fleosch cu suspenisa fatza intr-un obstacol de mi s-a urcat pana-n gat. Rezultat: uleiul iese pe la ambele simeringuri de zici c-asa ar trebui, adica e un fel de dozator de ulei numa' ca n-are robinet. Ne-am oprit pe malul unei ape, o plaja de zile mari, unde-am scos untul din cauciucuri. Ma rog, n-o mai lungesc, a fost o mini-excursie pe cinste, acum chiar vorbesc serios :D . Fotografii mai putine, ca-i mult text, si oricum, a fost cam pe fuga, ca se ducea soarele dupa deal. Dealu' ala de ma punea zigzag sa-l urc.

 

 

post-3496-1160508498_thumb.jpg post-3496-1160508505_thumb.jpg post-3496-1160508512_thumb.jpg

 

post-3496-1160508519_thumb.jpg post-3496-1160508527_thumb.jpg post-3496-1160508882_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bizoane, te-ai descurcat foarte bine. Legat de fier, pe undeva te inteleg, dar totusi nu-ti mai face atatea griji. Este un conglomerat de fiare si parti din plastic, prinse intre ele cu suruburi. Orice se strica, se inlocuieste. Oricum, este o moto. enduro, gandita pentru coclauri. Bafta

 

 

P.S. A doua zi am terminat (din nou) devreme munca, si am continuat traseul de la ciolpani pana la ploiesti. . Drum de tara, balti, padure cu noroiul pana la "gat", mers pe langa calea ferata fara sa fie nici un drum. A fost super. Poate intr-o sambata, facem traseul complet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...