KIDROCK Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Cei care aveti bagaje multe sau pur si simplu nu aveti chef sa le carati,vineri 29 apr plec in directia Vadu cu ... masina deoarece moto necesita putina surubareala iar prietena s-a gandit ca trebuie sa luam si cainele cu noi Deci locuri pentru pasageri disponibile 2,pentru bagaje cat cuprinde Ne vedem in noua Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 anu' trecut ai fost in vama si parca imi aduc aminte ca si atunci imi povesteai de ceva probleme cu mobra. la Vadu' se ajunge greu cu dezbracata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 e KTM man,ea vesnic are probleme KeepsTakingMoney ON:nu stiu sa spun cat de greu se ajunge cu neimbracata pentru ca este prima oara cand merg aici dar ce am citit pe forum,cica e un drum de tara ca oricare altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 la Vadu' se ajunge greu cu dezbracata? Pai de la asfalt ai de mers niste km pe dale din beton si inca putin pe nisip in principiu batatorit. Eu m-as incumeta sa zic ca se poate fara prea mari probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 la Vadu' se ajunge greu cu dezbracata? Teoretic poti ajunge si cu carenata destul de lejer. Eu am fost vara trecuta am ajuns noaptea tarziu pana aproape de plaja unde erau parcate mai multe masini. Mai departe nu se putea trece pt ca era mlastina/inundatie, fusesera ploi serioase . Erau si extrem de multi tantari de nu puteai ridica viziera asa ca am facut cale intoarsa si ne-am oprit la Corbu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate