-alex- Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Si daca sa zicem ca ar fi CDI-ul (eu sper totusi sa nu fie) de unde recomanzi sa-mi iau unul? Merge si second? Unul nou am auzit ca e exagerat de scump. CDI merge si second dar cu conditia sa fie si acela bun! de achizitionat poti de pe ebay sau de la ce-i care dezmembreaza un Diversion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 CDI merge si second dar cu conditia sa fie si acela bun! de achizitionat poti de pe ebay sau de la ce-i care dezmembreaza un Diversion. Azi s-a intors de la service, toate bune. Buba se pare ca era in doua locuri: un contact imperfect la mufa de la CDI si un minitool din ala cu surubelnita si inbus care se pare ca picase cumva dupa capacul ala din care iese pedala de schimbator. Unealta aia a picat acolo si mi-a cam mutat de loc senzorul de neutral (daca bine tin minte). Simtisem eu cu vreo 2 zile inainte sa ma lase in drum ca ceva nu e in regula cand caut neutralul, dar nu m-am gandit ca poate fi asta. Cine stie de cand era acolo unealta aia si cat am umblat cu ea si eu, dar mai ales vechiul proprietar Bine ca s-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Azi s-a intors de la service, toate bune. Buba se pare ca era in doua locuri: un contact imperfect la mufa de la CDI si un minitool din ala cu surubelnita si inbus care se pare ca picase cumva dupa capacul ala din care iese pedala de schimbator. Unealta aia a picat acolo si mi-a cam mutat de loc senzorul de neutral (daca bine tin minte). Simtisem eu cu vreo 2 zile inainte sa ma lase in drum ca ceva nu e in regula cand caut neutralul, dar nu m-am gandit ca poate fi asta. Cine stie de cand era acolo unealta aia si cat am umblat cu ea si eu, dar mai ales vechiul proprietar Bine ca s-a rezolvat. Ai scapat "ieftin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@llex Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 hmmm deci din rezervor(robinet) pleaca 2 furtunase unu care ar fiu de facuum (cel subtire) si cel gros care da benzina,nu are nici un rost sa mai caut alta problema ..in concluzie sa raman la subiectul bujii nu? imi poti spune si mie unde duce furtunasul acela subtire de vacum de la pompa? La mine nu il mai gasesc si nici in manual nu il gasesc parca a intrat in pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate