CATALIN_P Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 saltare! am un simson sport shi as vrea sa-i schimb semeringurile, pt ca am scurgeri de ulei. problema este ca motoru nu e desfacut shi nici macar nu e cu mine in oras. stie cineva care sunt dimensiunile exacte sa stiu shi eu ce sa cumpar? pls!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 din cate tin io minte la cutie parca e 35/40/7 dar sar pute a samansel. ma nici eu nu mai tin minte dar pe net sigur gasesti toate dimensiunile daca am timp le caut eu si ti le trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CATALIN_P Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 te rog daca poti si ai timp, sa-mi trimiti dimensiunile, ca am inceput sa strang piese s-o aranjez, sa pot circula si eu vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 referitor le semeringuri, nu poti pune din ceea ce auzi...am avut 2 motoare dar cam difereau semeringurile de la unul la altul ...si mai e o problema...s-ar putea ca si dupa ce schimbi semeringurile cu de alea care tre sa mai ai scurgeri de ulei si sa trebuiasca sa scurtezi arcul de la ele sau sa iei altele...eu asa am patit. Bafta Eddie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CATALIN_P Postat Aprilie 30, 2004 Autor Share Postat Aprilie 30, 2004 10x pt sfat. in consecinta tre sa desfac motoru si sa incerc. de asta-mi era mai frica, dar ce sa fac? daca trebe, trebe. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate