betzigash Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Da,i se face dosar penal,dar daca se intelege cu victima,procurorul ii da nup si dosarul se claseaza,daca nu se inteleg,se incepe urmarirea penala impotriva ei si in acelasi timp victima poate s-o dea in judecata si ea pt daune.De aia am zis ca ar trebui sa se inteleaga multumitor pt motociclist,soferita are foarte mult de pierdut daca nu se intelege ea cu el si lasa legea sa-si urmeze cursul. si cam care i "foarte mult de pierdut" u' ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Chiar daca dinamica accidentului nu se stie exact, totusi martori oculari ar fi. daca punem la socoteala ca soferita a fugit si s-a intors si ca mai era si speriata...putem presupune ca ea ar fi de vina ... ramane sa vedem ce spun masuratorile. Unele din ele se sterg, avand in vedere ploaia...dar...om vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 cat timp asm stat pana sa ajunga fratele accidentatului am vorbit cu baietii de la vulcanizare sa bagam acolo moto dar s.a rez altfel ce e de retinut cei de la vulcanizare spuneau ceva de CAMERE video de pe sediul lor puse pentru hoti deci cine are urechi sa auda stie ce are de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 daca punem la socoteala ca soferita a fugit si s-a intors si ca mai era si speriata...putem presupune ca ea ar fi de vina ... ramane sa vedem ce spun masuratorile. Unele din ele se sterg, avand in vedere ploaia...dar...om vedea N-are nimic... au fost, se pare, camere, au fost martori deci cine are urechi sa auda stie ce are de facut Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 http://www.bikertube.ro/2011/04/accident-s...3-aprilie-2011/ despre asta cred ca e vb Nu se face trafic pe site cu munca altora, ca idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) [mie unu chiar imi face placere sa ma plimb prin ploaie....asta da nu ploua cu galeata... Editat Aprilie 16, 2011 de jhn05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate