Vizitator Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 salutare am facut rost de alte carb,VDC-03,sunt cumva K68?daca nu ce parere aveti,sunt bune de pus pe Mul meu,ca acum chiar ca nu mi-le mai schimba,aaaa si inca ceva acest tip de carburator,mai are o tevusca in lateral,pe partea opusa celei de alimentare,aceea pentru ce este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 alea sunt cele mai bune, VDC 03 sunt varianta ucraineana de Pekar K68. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 daca il inunzi prea tare boraste benzine pe tevusca aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 daca il inunzi prea tare boraste benzine pe tevusca aia! pe tevusca aia n-ai sa vezi niciodata benzina....cand o sa-l inunde prea tare o sa-i dea benzina afara pe gaura de prea-plin care este pe capacu de jos al carburatorului.....tevusca aia este pentru aerisirea camerei de nivel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 arunca frate si pe tevusca, si vezi mai usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 si ala de l-am luat eu ptr planeta are tevusca de aia cred ca de aia nu reusesc sa ii dau de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 dar cu carburatoarele ei originale ce ai facut? le mai ai? de care erau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 dar cu carburatoarele ei originale ce ai facut? le mai ai? de care erau? deci? le mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate