zoliart Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 cine vrea Ironhead -ul meu ? .......este de vanzare..... UP. Cobor pana la 8000 euro . Si accept si variante de schimb cu masina, plus diferenta ,daca este cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 UP. Cobor pana la 8000 euro . Si accept si variante de schimb cu masina, plus diferenta ,daca este cazul Nu suna bine zoli cel putin daca masina nu e vre-un SS sau ul el camino spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Sa intretinem topicul : un Khief ( Indian + Knuckle ) Prezentat mai amplu la chopper/custom si la noi pe Blog . Have fun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Genial motorul.. cu exceptia numelui de pe rezervor. Un adevarat clasic in viata si o customizare exceptionala! Un knuckle cu atitudine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 (editat) Editat Iunie 8, 2013 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 @Sobolanu eu sunt de acord cu tine cand spui classic si costumizare. Dar emblema de pe rezervor e cireasa de pe tort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Daca iti pui rezervor de Sportster pe motor si scri Harley pe el o sa fie la fel... In fine, parerea mea. Dar astea sunt discutii. Adevarul si realitatea palpabila e ca motorul arata senzational! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Corect, e discutie de preferinte... Oricum sper ca ne vedem pe undeva la o votka domnu', si mai dezbatem tema. Tot respectul pentru cele doua marci si cel care a lucrat la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Si Polaris a facut o motocicleta si a scris Indian pe ea. Din momentul asta pot scrie Indian pe orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 (editat) Genial motorul.. cu exceptia numelui de pe rezervor. Un adevarat clasic in viata si o customizare exceptionala! Un knuckle cu atitudine! Mda , ideea cu numele pe rezervor a fost a lui Tony , ei sunt Indian trading UK , si cred ca a fost ambitia lui personala sa faca un knuckle si sa scrie indian pe el ) si sa aduca a un indian . personal l-as vedea cu un tank mic de 7l , si un ghidon ingust de 30cm ... dar cum toti stim chestie de gusturi Editat Iunie 9, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 (editat) Shovel cu furca leafer bastybikes , cutie baterie , si mici detalii de asistenta : un motor facut cu buget mai redus , dar mai apropiat de gusturile mele .... acu sa comparam nu are rost , de aia sunt custom-uri diferite . Editat Iunie 9, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Si Polaris a facut o motocicleta si a scris Indian pe ea. Din momentul asta pot scrie Indian pe orice. ) dupa ce au facut harley-uri vindute ca indian la cine a pus botul , si cu polaris-ul acum ... chiar ca . ... macar polaris-ul a facut un motor nou , capacele lui de motor imita macar( optimist vorbind) motorul vechi de indian . Dar pentru oamenii care vor "the real shit "iti poti comanda Indian orice model aproape ( mai popular ) , Nou nout . si asta mi se pare senzatie ... nu trebuie sa stai sa te rogi de unul si altul sa iti vinda unul vechi original .... iti poti asambla unul NOU . sau comanda ... depinde de buget .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Ultimul Indian a fost facut in 1953! Ar trebui sa gasim alt nume la Indianul facut de fabrica de snowjeturi ... Iindian ca rroman... sau ceva... Revenind la oile noastre, jos palaria, arata in mare fel... piula mea, raman fara cuvinte de lauda... incep sa ma repet... dar oricum, senzationale customizari basty! (musonul de benzen ar merita un ornament, ceva...ca sa nu fiu numai aplaudac) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 UP.! 7000 eur. accept si schimb cu alte moto plus dif. de bani .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 indian,Knuckle... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Ironheadu lui Zoli revizuit de noul proprietar https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1470835649827062.1073741828.1470825943161366&type=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 hmmmm,o luat un motor frumos sa-l faca altfel....nui rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 frumos si-asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 20, 2014 Autor Share Postat Decembrie 20, 2014 juma de ironhead... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 juma de ironhead... As zice eu mai degraba juma' de Shovelhead sau chiar un Shovster (stiu, o sa zici ca iar am atitudinea aia "contra"). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 23, 2014 Autor Share Postat Decembrie 23, 2014 da,ai dreptate cu Shovster... Bullet,do something usefull,will ya? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 (editat) da,ai dreptate cu Shovster... Unii spun ca Sportsterul a aparut in 1957 avand aceasta forma a chiulaselor si ei se refereau la Sportster cu apelativul de "Shovelhead Bastard". Deci termenul de "Shovelhead", ca sa defineasca un anumit model de Harley, exista inca dinainte de aparitia Shovelhead-ului in 1966 si el se referea la Sportster. Probabil ca abia din '66 i s-a spus Sportsterului "Ironhead", ca sa nu existe confuzii. Tot din 1966, odata cu aparitia Shovelhead-ului, multi au folosit pe Sportstere top-end-uri de Shovel, astfel nascandu-se Shovsterele. Editat Decembrie 24, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 ia uitati ce am gasit pe strada....un ironhead customizat de B&H Motorcycles-St.Austell-UK(afacere de familie) http://bnh-motorcycles.co.uk/Gallery.html#1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate