alex-bandit Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 am si eu o mica problema, si dau de baut cui ma descurca. am un aparat de sudura mig si o butelie de 5L. cu co2, nu-mi place cum se sudeaza, si am nevoie sa fac niste chestii care vreau sa arate impecabil, si aici vine buba: am incercat la toate firmele de gaze industriale si nici una nu vinde la persoane fizice argon. mentionez ca sunt din bucuresti multumesc in avans de orice sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 1. fa-ti o firma daca nu ai deja 2. daca persoana fizica e problema eu am o firma si iti pot eu cumpara argonul daca asta e singura conditie. Da vezi ca firma mea are profil software-ul .. sa nu ma intrebe aia ce vreau sa fac cu el sau sa existe cine stie ce reglementari de materiale periculoase pentru care sa am nevoie de avize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 am si eu o mica problema, si dau de baut cui ma descurca. am un aparat de sudura mig si o butelie de 5L. cu co2, nu-mi place cum se sudeaza, si am nevoie sa fac niste chestii care vreau sa arate impecabil, si aici vine buba: am incercat la toate firmele de gaze industriale si nici una nu vinde la persoane fizice argon. mentionez ca sunt din bucuresti multumesc in avans de orice sfat nu sunt din bucuresti da te intreb de ce nu prelucrezi sudura sa arate cum vrei tu, mecanic dupa ce sudezi? daca dai cu vopsea peste e mai bine ca potzi sa pui si chit . iese beton numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate