10maRIus20 Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 compresia luata sau verificata este o prostie de ex la acest motor aveam compresie15 pe cil nr 2, mergea masina de navea greata dar inregistra eroare de misfire pe acel cilindru pe ceilalti compresie 17 crezi ca daca bagam cornet nu sufla afara!?! si nu te mai speria la gsxr este motorul foarte simplu nu ca la auto cu vanos cu valvetronic a se vedea in poze cum serifica etansarea supapelor, pe cil 2 se vede cum pierde benzina fugi cu motoreta la un mecanic chiar si auto si o rezolva in 2 zile pentru dr650 ia o compresie dupa ce schimbi distributia si vezi ce compresie ai abia apoi poti sa vezi daca mai poti face ceva succes l-am dus aseara la un mecanic. se apuca de el dupa ce trec sarbatorile. ms de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 foarte bine ai facut ca ai dus motoreta la doctor acum urmeaza sa ne spui si noua ce buba are si care este rezolvarea succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Mai 4, 2011 Autor Share Postat Mai 4, 2011 foarte bine ai facut ca ai dus motoreta la doctoracum urmeaza sa ne spui si noua ce buba are si care este rezolvarea succes motocicleta traieste. am dus-o la un mecanic asa cum am spus si m-a sunat ieri sa imi dea vestea buna. mi-a spus ca am avut noroc, nimic stramb in motor...doar punerea la punct. nu s-a uitat in manualul de reparatie, a pus la punct asa cum a stiu el. mai multe detalii nu stiu, acum astept sa ma sune sa imi spuna cand sa ma duc dupa ea. mai multe informatii dupa ce aflu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 BRAVO!!! Ma bucur pentru tine, sper ca ai invatat ce inseamna un mecanic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 tot din ciclu vejti bune, se pare ca am mai reusit sa scap o batranica de la moarte. s-o lasat cu rectificat de supape, da amu doo zile i-am dat pedala si o luat-o. bine, ca un bizon ce ma aflu am uitat sa verific si lantu balansier cand aveam motoru desfacut. eh, asta este, mai bagam o fisa. oricum, surubaiala la motor s-o facut cu un nea mecanic prin preajma, cu cheie dinamometrica la indemana si alte atare. sin in primul rand cu MANUALUL DE SERVICE. spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Mai 5, 2011 Autor Share Postat Mai 5, 2011 da nasu, am vazut ce inseamna un mecanic bun. cum am mai spus, asta o sa fie invatatura de minte ptr mine. cand aflu mai multe despre cum a fost reparata, o sa scriu si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate