asdfghjk Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 n-am chef sa stau in casa pe vreme asta, daca aveti chef de o mare duminica scrieti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Crezi ca o sa fie ceva deschis Duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 lumea sta cu familia duminica, nu umbla pe coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 22, 2011 Autor Share Postat Aprilie 22, 2011 Crezi ca o sa fie ceva deschis Duminica? soseaua e deschisa sigur, in rest nu ma intereseaza. de mancare nu-mi trebuie sau gasesc la peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Am fost azi prin Mamaia. Se lucreaza de zor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight_rider Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Cred ca in 30 min max o ora plec la Dalboka. Daca vrea cineva sa vina cu mine si daca vine si Doru, ar fi perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 24, 2011 Autor Share Postat Aprilie 24, 2011 merg maine la nessebar, azi doar pana la marea noastra daca ma urnesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate