florin PSP Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 salutare la toti impatimitii de scutere claudiu19ubb@yahoo.com am o mare rugaminte la voi: daca e cineva mai intelept ca mine sa imi explice ce trebuie sa inregistrezi la politie sau unde mama naibii, un motoscuter de 49 cmc, sau daca este nevoie sa il declari la politie odata ce ai acte la el In decret(in lege) zice ca esti obligat ca orice detinator de mopeduri sa il decare pt a primii un numar de inregistrare sau un numar de inmatriculare. explicati-mi si mie chestia asta... sau cei care mai detin scutere de 49 cmc daca le-au declarat sau nu. va rog sa imi trimite-ti raspunsurile pe adresa claudiu19ubb@yahoo.com va multumesc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 de la 1decembrie vei fi obligat sa-ti inscrii scuter/motoreta/moped-ul de <50cc, <45km/h, <4kW la primarie si vei primi un numar galben momentan nu stiu cum este, am fost la udriste si cei de acolo m-au expediat imediat cu clasica fraza "ca trebuie sa aiba pedale" deci ca sa mergi fara griji ti-l inscrii la primarie, sau daca nu ai inca si vrei sa cumpari unul ai grija sa cumperi unul cu acte pt. ca aia care au acte de italia sau merg cu ele fara acte o sa le vanda pt. piese de la 1dec Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 citeste pe aici si vei gasi tote informatiile de care ai nevoie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 topic inchis!!! daca ai fi avut rabdare 5 minutwe sa te uiti pe aici ai fi gasit toate informatziile necesare!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate