vip_vyo Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Am si eu un rs 125 , are powervalve , set154 polini si toba gianeli .Problema este ca se aude foarte tare si ii deranjeaza pe ceilalti.Se poate face ceva , in afara sa schimb cu o toba stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Am si eu un rs 125 , are powervalve , set154 polini si toba gianeli .Problema este ca se aude foarte tare si ii deranjeaza pe ceilalti.Se poate face ceva , in afara sa schimb cu o toba stock? sigur are db-killeru scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Nu Âştiu dacă are aÂşa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Posibil sa nu ai arcurile care o prind la cilindru acolo si sa fi cazut ) cum a patit ala caruia i-am vandut-o ca altfel nu se aude asa tare incat sa faca lumea panarama . Tot giannelli aveam si eu pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vip_vyo Postat Aprilie 22, 2011 Autor Share Postat Aprilie 22, 2011 db killer nu are....de arcuri nu stiu , o sa ma mai interesez:-?? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 oricum suna a drujba turbata si cu toba originala! ti-e frica de vecini? da-i in pwula! n-au ce sa iti faca, e vehicul omologat pentru drumurile publice, sa te pupe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vip_vyo Postat Aprilie 23, 2011 Autor Share Postat Aprilie 23, 2011 Nu e vorba ca mi-e frica de ei , dar nici mie nu-mi place cum se aude .Nu se poate face nimic ?Stiu ca la un scuter de 49 care avea toba gianeli i-am pus la silencer acolo niste vata de sticla , era tot 2 timpi si se auzea mult mai bine , se auzea mai gros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 ai filtru sport?daca da punei unu stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Schimba motorul cu un 4t. si un rs full stock si limitat cum vrei...tot se aude tare daca ii dai in ture... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate