Sari la conținut

Suzuki Gsr600


XorX
 Share

Postări Recomandate

Asha ca pina la urma ramine bataia intre doua suzi.. sv650 si gsr600 .. cu alte cuvinte intre un 2v la 90grd si un 4 in linie. ceva comentarii pe tema asta ???

ms

 

 

:) Ambele Suzi costa cite o carutza de bani (din cauza taxelor binecunoscute si-pe-drept-injurate). Chiar ca nu inteleg insa de ce nimeni de prin Romanica nu se gindeste la o motocicleta extrem de reusita: Cagiva 650 Raptor (cistigatoare de altfel a ultimului test comparativ facut de nemtzi cu V2-urile medii, halind fara drept de apel pe Suzuki SV 650 si Ducati 695 - vezi Univers Moto 10_2006 - chiar nu-l citeste decit... bunica, apropo????? :hug: ).

Raptor 650 e combinatia ideala dintre un motor japonez de clasa (al lui SV 650, un pic "lucrat" la injectie de italieni) si un sistem de rulare macaronar fara slabiciunile nipone. Din pacate, importator oficial Cagiva nu-i pe-aici, dar preturile din Italia (sau chiar Germania) sint excelente - se gasesc, noi, la diversi dealeri, de la 5.200 iepuroi! :) (v. www.moto.it, mobile.de etc)....si, dupa recuperarea TVA-ului de-acolo + plata astuia de-aici (fiindca-i EUROPEANA), doar aducerea e un cost suplimentar. :moto: Parerea mea...

PS Cu toate taxele, un GSR 600 luat de aici e exact 9.741 euro (care, ca tot veni vorba, vibreaza deranjant la unele regimuri, e cam greu si consuma mai mult decit SV-ul), iar un SV 650 (furca slaba rau, intri-n viraj tare si nu mai stii daca mai iesi) - 8.848...merita oare? :ok:

:angry:

Asta am inteles ,deci un gsr e in jur de 9000 cu totul.Dar un Raptor cat costa?! :) ...da un pret TOTAL si pt Raptor ca sa-si faca omul o idee :moto:

.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...

Am Suzuki GSR600. A costat vreo 6800 de euro.

 

E o motocicleta superba - un motor foarte meserias, cutie ok, afisaj treapta de viteza, imobilizator electronic ptr motor, saua confortabila la drum lung. Consum mediu 6-6.5. Ca la orice naked se simte lispa parbrizului la rulat pe autostrada sau cand te intalnesti cu tir-uri din sens opus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...