B.B. Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Cam la toate motocicletele cu care am mers frana spate are o eficacitate care tinde spre 0. Adica daca ai nevoie sa te opresti in punctul X, cu siguranta NU prea te opresti, poate doar daca mergi cu 20 la ora. Se poate merge safe si fara frana spate, mai ales pe o moto de strada/sport. TEMPORAR. Eu personal nu mi-as bate capul sa repar pedala de frana, cand TEMPORAR se poate merge foarte bine si fara ea. DE fapt asta a intrebat si omul, o solutie TEMPORARA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Cam la toate motocicletele cu care am mers frana spate are o eficacitate care tinde spre 0. Adica daca ai nevoie sa te opresti in punctul X, cu siguranta NU prea te opresti, poate doar daca mergi cu 20 la ora.Se poate merge safe si fara frana spate, mai ales pe o moto de strada/sport. TEMPORAR. Eu personal nu mi-as bate capul sa repar pedala de frana, cand TEMPORAR se poate merge foarte bine si fara ea. DE fapt asta a intrebat si omul, o solutie TEMPORARA. normal frana fatza este 85% si spatele 15% asa se zice ,fata se foloseste cel mai des pt ca greutatea motorul este in fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Eu doar voiam sa zic ca Temporar se poate merge f bine si fara, de aici deducem ca toata pologhia cu indreptatul pedalei.. e useless. Pana cumpara alta poa sa mearga si fara, that's it. Daca intreba CUM o poate repara, "nu am bani de alta, vreau sa o repar" era o poveste diferita, dar el a cerut o solutie temporara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate