mih Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Superbe poze, excelenta ideea cu topicul asta! Cum naiba de nu ne-am gandit mai demult?! Ca eu gata, am pus husa peste sezonul asta. In insula nordica n-am fost niciodata. Si va fi fain sa punem poze, tu din nord si eu din sud. @Shobolanul ar putea face echipa cu tine pt insula nordica. Oricum voi aveti sezonul mai lung acolo. ) Cand o sa am ceva timp, o sa micsorez si eu niste poze si am sa le adaug aici, chiar daca unele au mai fost postate pe alte topicuri de-ale mele. Sper sa nu supar pe nimeni. Bafta maxima si... tine stanga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Cand te saturi de oi, hai in Nord ca e mai cald! Hehehehehehh... Mesaj completat Mihai, vad ca ai tras un Hahei... faina tura in jurul Coromandelului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 26, 2011 Autor Share Postat Aprilie 26, 2011 Am combinat cateva poze din Coromandel & Piha;). ps: vezi ca iti dau diseara un tzar sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Frumos si la voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Si daca tot am promis, pun si eu cateva aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 * niiiiiiiice! unde-i stapanul inelelor?! ...Viggo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 14, 2011 Autor Share Postat Mai 14, 2011 Si daca tot am promis, pun si eu cateva aici. Cam asa se vede camera de care iti spuneam http://www.youtube.com/watch?v=PLDbTnefVBU&feature=player_embedded la 130$ eu zic ca merita fiecare banut http://www.youtube.com/watch?v=HDBv78lRFkw&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=DdJ1BPVY2tg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Hm, nu e rau deloc! Pe casca se poate atasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Cam asa se vede camera de care iti spuneam la 130$ eu zic ca merita fiecare banut Da, super fain! Despre ce camera este vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 17, 2011 Autor Share Postat Mai 17, 2011 (editat) Hm, nu e rau deloc! Pe casca se poate atasa? Yeap Si asta este camera Editat Mai 17, 2011 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Si asta este camera Faină! Sa te folosesti de ea in cât mai multe excursii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate