antal Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Arad-Timisoara-Lugoj-Caransebes-Orsova-Pozarevac-Smederevo-Pancevo-Beograd-Pancevo-Vrsac-Timisoara-Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Frumos, da si tu te rog cateva detalii despre cetate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antal Postat Aprilie 26, 2011 Autor Share Postat Aprilie 26, 2011 Salut.cetatea se afla inainte de Golubac cu vreo 5 km,se poate vizita(fara plata din cate am observat),dar eu m-am oprit doar ptr cateva poze. Mesaj completat Catedrala proaspat terminata in centrul Beogradului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Frumos si mai verde traseul decat as fi crezut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate