micro Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Salutare vreu sa pun un kit de 75 p Scarabeio al meu dar kitu era pt racire p apa(dar eu am p aer),Pt benelly da mere si al aprilia.Intrebarea este daca pun doar pisron cilindru kiuloasa p ele,ca atatia bani am si ma intrebam daca rezista ambreazu sau mai trebuie fcaute setari la calculator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Sunt curios cum o sa se raceasca cilindrul ala care e proiectat pt racire cu apa, in cazul tau unde ai racire pe aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Octombrie 18, 2006 Autor Share Postat Octombrie 18, 2006 ma gandeam sa ii pun un radiator d NRG ca e mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 ma gandeam sa ii pun un radiator d NRG ca e mai mic daca radiatorul e mai mic nu va raci destul de bine apa. cred ca trebuie un radiator mai mare decat cele care sunt pe scuterele de 50 racite cu lichid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 (editat) nu are radiator...e racire pe aer si vrea sa puna kit de 75 racit pe apa... mai bine nu-l pune,parerea mea..o pierdere de timp si de bani... Editat Octombrie 18, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 ma gandeam sa ii pun un radiator d NRG ca e mai mic Tu ai gandit ce ai scris aici.....Tu ai vazut un motor de scuter racit pe apa?? unde pui tu toate conductele la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Le lasa sa atarne OnTopic:Nu o face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 ERA o intrebare,ma rog.Gsisem kit de75 la 2 mil si am zis ca popt sa il pun da nu.Ms tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 ERA o intrebare,ma rog.Gsisem kit de75 la 2 mil si am zis ca popt sa il pun da nu.Ms tuturor unde l-ai gasit? se potriveste si la sr? tot injectie...racire pe apa...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate