SspBike Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Ce sa fac cu ele? Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca tu ai nevoie de ele mai mult ca mine. Ei na...Am doua de rezerva, nu ai stiut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Ei na...Am doua de rezerva, nu ai stiut? Ai Ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 (editat) Ai Ducati? Inca nu. Dar o sa-mi iau la vara cand incepe seceratul... P.S. Sau de revelion la artificii... Editat Decembrie 10, 2006 de sebi77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Inca nu. Dar o sa-mi iau la vara cand incepe seceratul... P.S. Sau de revelion la artificii... Hi hi hi! Vezi ca iar se baga in seama "funny" aia ca vorbesti off-topic. Si-ti da cu cratita in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Hi hi hi! Vezi ca iar se baga in seama "funny" aia ca vorbesti off-topic. Si-ti da cu cratita in cap. Poate sa dea linistita Desmo, doar am casca Shoei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 Preturile USA vin cam asa (toate sunt MSRP): Biposto - $14,995; S - $19,995; S Tricolore (un fel de pseudo-R) - $24,995. astea sunt dar, nu au nici o legatura cu Europa. Transformat in euro ar veni cam asha: 11.715. DAR pretul de vanzare pe continent va fi 13960 + TVA. In total iese cam 16612 E. In tot cazul, cam cu 800 de Euro sub preturile care erau la 999. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 999 nu se mai fabrica nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 nu cred,dar mai au stocuri si daca te intereseaza o sa gasesti noi la preturi f bune. apropo ducati vor lansa si 1198 in 1 an sau 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 999 nu se mai fabrica nu? Nu...dar iti vand eu unul daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 am intrebat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Mai baieti, tre sa recunosc cinstit ca modelul asta imi place, desi nu sunt deloc fan Ducati! Vorbesc de 1098!Poate fiindca aduce a japo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Mai baieti, tre sa recunosc cinstit ca modelul asta imi place, desi nu sunt deloc fan Ducati! Vorbesc de 1098!Poate fiindca aduce a japo! Esti tare! L-ai vazut "live"? N-are nimic de-a face cu "japo". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate