stulewa Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 domnilor, am o problema majora: am nevoie de un set de segmenti pentru o motocicleta KTM ca diametrul cilindrului 100mm nu98, nu 101 dupa telefoane, intrebari agitatie si alte treburi d-astea care nu au avut nici un efect in afara de timp pierdut si bani aruncati pe geam nimeni nu mi-a gasit segmenti. domnilor pe cilindrul ala scrie KTM MARE SI CLAR deci e produs de ktm motocicleta e exc 620 supercompetition din 1994 nu caut altceva decat un amarat de set de segmenti pe care dvs ar trebui sa mi-l puteti optine de la producatorul austriac. astept un raspuns pe forum sau pm si rog moderatorii sa nu transfere imediat acest mesaj la sectiunea "anunturi comerciale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 astept un raspuns pe forum sau pm si rog moderatorii sa nu transfere imediat acest mesaj la sectiunea "anunturi comerciale" eu cred ca toata ziua stau pe forum dealerii aia de KTM Ai vorbit la Satu Mare la importator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Trebuie sa dai clar tipul si seria de identificare+care cota iti trebuie! Fara aceste info nimeni nu sta de vorba cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 domnilor, am o problema majora: am nevoie de un set de segmenti pentru o motocicleta KTM ca diametrul cilindrului 100mm nu98, nu 101 dupa telefoane, intrebari agitatie si alte treburi d-astea care nu au avut nici un efect in afara de timp pierdut si bani aruncati pe geam nimeni nu mi-a gasit segmenti. domnilor pe cilindrul ala scrie KTM MARE SI CLAR deci e produs de ktm motocicleta e exc 620 supercompetition din 1994 nu caut altceva decat un amarat de set de segmenti pe care dvs ar trebui sa mi-l puteti optine de la producatorul austriac. astept un raspuns pe forum sau pm si rog moderatorii sa nu transfere imediat acest mesaj la sectiunea "anunturi comerciale" Daca nu pui poze nu te credem!! Numai Dealeri KTM pacilea man nici nu stii de unde sa accepti oferta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metalhart_ Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 toate lc4 620 au diametru de cota 0 101mm! tu ai cilindru mai ingust? tu ai poate motor de 612 care are si biela mai mica cu un mm. trimite mail la egly@xnet.ro si da cat mai multe detalii despre motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate