Carbone Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Salut, ma intereseaza cine are un 954 rosu si imi poate imprumuta si mie carena laterala si fatza pt. cateva ore. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Detaliaza ma ca asa nu te ajuta nimeni!! Pentru ce iti trb Cristi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 pt un casco probabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 up Sincer sa fiu nu stiu cat de legala e treaba asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ca nu stia nimeni oricum ) hea hea hea hea eha c'mon sa fim seriosi si ORICUM nu are CUM SA DOVEDEASCA NIMENI pt k nu sunt inseriate or somth. deci poti sa umbli si cu pancarta in oras "NU e carena mea" k tot aia e.. face poza tzac si gata. imp e sa fie el cu cap si sa nu o "tranteasca" prea repede bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 cine imi spune shi mie daca se poate face casco la un motor mai vechi de 10 ani.. shi unde. pls Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Ilegal.Closed. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate