46Rossi Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ce parere aveti fratilor despre sr-ul din 2006.Mi-am cumparat si acum nush daca am luat decizia corecta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 pune si tu cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 nota 10 pt design. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 poze.. detalii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 ce parere aveti fratilor despre sr-ul din 2006.Mi-am cumparat si acum nush daca am luat decizia corecta Scuterul vine maine(vineri) sau cel tarziu luni.Este deja in tara dar mai trebuie platita vama....o sa pun si cateva poze promit :-p Luni cel mai sigur vine scuterul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 cat ai dat pe el ? si de unde l-ai luat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 misto scuterul sa ai grija de el, mai ales la rodaj. si, in trafic, ai grija de tine ca altcineva nimeni nu are. cu cat l-ai luat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ce parere aveti fratilor despre sr-ul din 2006.Mi-am cumparat si acum nush daca am luat decizia corecta eu il stiu e super frumos la design! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 eu il stiu e super frumos la design! nu l-am vazut in realitate dar am auzit k e ceva mai mic decat varianta anterioara si mai patratos... la partea tehnica cred ca super bun avand in vedere ca cel vechi era f bun... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 o sa vreau si eu sa vad poze reale cu el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 sa ti vina sr ul alex si sa mergem la o plimbare ......DNA nr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 sa ti vina sr ul alex si sa mergem la o plimbare ......DNA nr1 cam tarziu v-ati hotarat... deja incep zapeziile si frigul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Si care e problema ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 o sa vreau si eu sa vad poze reale cu el ce adrese de mess aveti?....sa va trimit si poze reala si sa mai vb si noi despre alea alea.... cam tarziu v-ati hotarat... deja incep zapeziile si frigul da mah danut..poate facem si o liniuta ceva :-p sr vs dna...normal sr win ..DNA il ia pe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 cat ai dat pe el ? si de unde l-ai luat ? Am dat 3.000 euro pe el si l-am luat de la reprezentanta din bucuresti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Daca e injectie te-ai ratat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Continuare dintr-un topic inchis (deh, sunt obsesiv-compulsiv, nu ma pot linisti daca nu zic ceva): Cei de la Aprilia au facut intai modelul pe injectie care nu a avut succes... Nu chiar. De fapt, a avut succes considerabil. Si are in continuare. Mai mare decat versiunea pe carburatie (fapt perfect explicabil, de altfel, avand in vedere ca sunt sute de alte scutere de 50cc pe carb, insa doar un singur competitor pe injectie si ala are cu vreo 20 kg in plus). Cat despre problemele cu injectia, ele n-au fost cauzate de sistemul in sine, ci de o proprietate de rahat a uleiului sintetic (sau, cel putin, a unor categorii de uleiuri sintetice), aceea ca, in anumite conditii, uleiul sintetic formeaza o emulsie cu acei vapori de apa ce-si gasesc drum (din compresor) in rampa de injectie. Slobozul asta alb-galbui ineaca sistemul. La ultimul model Ditech au pus standard un fel de capcana de vapori (sau cel putin asa stiu), insa la cele mai vechi trebuie montat kitul oferit de Aprilia (la dealer sau la un service care stie despre ce-i vorba). Evident, nasulenia asta nu se aplica in cazul in care folosesti zeama de dinozaur. Singurul lucru ce poate fi cu adevarat considerat o problema este faptul ca derestrictionarea e complicata. Insa, iarasi, nu-i din cauza sistemului propriu-zis, ci deoarece caseta de GameBoy (da e o caseta speciala de GameBoy) cu programul de diagnostic costa 375 euro (asta inainte sa pui toate taxele de transport 'n' shit). Mult prea putine service-uri din romanica au genul ala de bani, iar din cele care au, si mai putine au genul ala de bunavointa (practic, singura cale e prin dealer). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 eu nu am mai auzit de o astfel de limitare (cu caseta... nush ce) acolo este software-ul de injectie delimitat ? sau este un fel de CDI care se cumpara si se monteaza pe fiecare scuter ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 Am auzit si eu ca ar fi probleme legate de derestrictionare dar chiar nu exista asa ceva in romania????Nu prea e logic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Am auzit si eu ca ar fi probleme legate de derestrictionare dar chiar nu exista asa ceva in romania????Nu prea e logic la reprezentanta sigur il pot delimita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) la reprezentanta sigur il pot delimita. Ms ms....ar fi prea tare sa nu il pot delimita la reprezentanta dar mai stii?????suntem in romania ce draq Editat Octombrie 22, 2006 de 46Rossi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Ms ms....ar fi prea tare sa nu il pot delimita la reprezentanta dar mai stii?????suntem in romania ce draq stai calm ca il delimiteaZa la reprezentanta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 stai calm ca il delimiteaZa la reprezentanta si banuiesc k pierd garantia nu????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 EU AM UN PRETENAR CU UN SR CARE A MERS VARA ASTA NUMAI LA BLANA CU EL AFACUT 8000 DE KM SI INCA MERGE PERFECT. PAREREA MEA ESTE CA INLOCUIREA BATRANULUI CARBURATOR CU INJECTIA DE BENZINA E FORTE BUNA. ATENTIA MERGE 110 LA ORA. PRESUPUN CA CEL NOU 2006 MERGE LA FEL DE BINE DESI EU PREFER SR MAI VECHI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 EU AM UN PRETENAR CU UN SR CARE A MERS VARA ASTA NUMAI LA BLANA CU EL AFACUT 8000 DE KM SI INCA MERGE PERFECT. PAREREA MEA ESTE CA INLOCUIREA BATRANULUI CARBURATOR CU INJECTIA DE BENZINA E FORTE BUNA. ATENTIA MERGE 110 LA ORA. PRESUPUN CA CEL NOU 2006 MERGE LA FEL DE BINE DESI EU PREFER SR MAI VECHI. fiecare cu gusturile lui,da la design sr din 2006 e forta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate