alex_er6n Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Salutare! Am achizitionat on-line ulei + filtru ulei (MANN). Astazi cand a ajuns m-am uitat la filtru cel original instalat pe motor si am observat ca este o diferenta de ~ 1cm la lungime fata de cel comandat care este mai mic! Cand am comandat am dat si seria motorului! Ce ziceti o sa am probleme??? Diametru pare acelasi! Mai am de mers pana la schimb le-am comandat sa fie luate ! O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Codu de pe filtrul tau MANN e pentru mobra ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_er6n Postat Mai 4, 2011 Autor Share Postat Mai 4, 2011 unde sa verific??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur...ktlg_01_fzart=4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_er6n Postat Mai 5, 2011 Autor Share Postat Mai 5, 2011 e ok! merci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate