motardu Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Salut.Am ocazia sa cumpar un Triumph Adventure model 1997 la 1550 euro in stare buna ,avind cam 27000 km .As dori sa stiu parerea cunoscatorilor despre acest model,plusuri ,minusuri ,costuri intretinere,tinuta la drum....etc.Acum am o Aprilia Pegaso dar sincer sa fiu m-am indrogostit de aceasta motocicleta...... Va multumesc anticipat.!Este aproximativ modelul din poza ,tobele fiind altele mai ridicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 O motocicleta...interesanta, baga mare si cumpar-o, cred ca e model mai rar la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 interesant motoras,nu am mai vazut pe la noi...aduce un pic a chopper/cruiser,la banii aia clar merita,asa ca ial. completeaza-ti si profil-ul. 10x. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate