fhchth Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 am inceput proiectul de aprox 1 luna shi urmeaza sa-i fac springer shi micile detalii ...este primul motor pe care il fac in stiul pe care il vreau inclusiv ultimele finisaje care uneori schimba tot ... va avea motorizare ural ...cu capace din alama ... comenzi inverse din alama etc ... motorul este un compromis intre design shi utilitate deoarece cel care il va avea vrea sa shi mearga drumuri mai lungi prin tzara basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 bravo omule! felicitari!imi place jumatatea din fatza zero style ma bucur ca incep sa apara choppere adevarate si in romania mi-a placut a lui klaus,imi place si asta,stiluri complet diferite,amandoua superbe abia astept sa il vad terminat bafta basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 asa ma, baga mare, e frumoasa pana acum. Bravo, vad ca si tu ai gasit un rezervor cromat pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Sper ca sta bine cu spinarea ca la drumuri lungi cu un rigid e cam nasol. Spor la treaba si succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 cam cat o sa il coste pe proprietar grozavia toata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 asa ma, baga mare, e frumoasa pana acum. Bravo, vad ca si tu ai gasit un rezervor cromat pe undeva. salut mda nici eu nu sunt fan crom dar asta e un crom vechi bine dat ...shi in combinatie cu restul de kaki mat o sa arate bine .... basty cam cat o sa il coste pe proprietar grozavia toata? cardul l-a costat 250 (pt ca nu e de la 0 ) este pastrata fatza ...furca 250 shi roata 200 motorul cu cutie shi acte a fost 200 shi probabil mai baga 150 in refacere profesionala sa nu mai ruleze pe material rusesc ....undeva la max 1300 ... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 foarte impresionat, nu uita sa mai postezi poze sa vedem si noi progresul, felitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 foarte impresionat, nu uita sa mai postezi poze sa vedem si noi progresul, felitari Mersi o sa bag poze cind termin springerul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate