LKss Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Salut ! Am un CBR 600 F2 '94. De fiecare data cand umblu la robinetul rezervorului, a 2-a zi nu mai pleaca, rezervorul nu mai da deloc benzina, o duc la un Gigi care-l desface si se joaca cu 2 cauciucuri din robinet si isi revine. El a zis sa caut unu' nou ca s-au mancat membranele alea de cauciuc si nu mai inchid/deschid bine. De unde iau asa ceva ? Pt ca asemenea piesa trebuie noua. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Cu riscu de a-ti fi mutat topicu, pe romimoto-piese.ro gasesti kit de reparatie la robinet, era cam 70 ron ultima data cand am luat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 Cu riscu de a-ti fi mutat topicu, pe romimoto-piese.ro gasesti kit de reparatie la robinet, era cam 70 ron ultima data cand am luat eu L-am comandat, vine luni. Multumesc frumos ! A venit piesa, am montat-o, works like a charm ! Multumesc mult Dan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate