Ratonu' Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Pe 14 Mai am iesit (ca aproape in fiecare sambata) la o tura prin imprejurimile Campulungului. Initial am fost 3 (Gigu ,Iomut si Radu) iar pe traseu ne-am inmultit . Am urcat prin Stramtu si am coborat la cabana Voina ...fix la ora mesei si la ora ptr 2 beri ( mai multe pot spori curajul peste limita sigurantei)............. Dupa pauza ..am plecat spre stana unde reparau de zor baietii de la Salvamont .Urcare de vis ..de aia n-am nici o poza de pe urcare ..prea frumos ca sa ma pot opri .Dar am prima poza de la sosirea lui ..Tony Si iata cateva din imprejurimi,pacat ca n-am fost niciodata un fotograf talentat..dar chiar si asa se cam intelege de ce eram extaziati cu totii ., Unii dintre noi au ramas la stana ....eu cu Gicu si Ionut am coborat din nou la Voina ,am alimentat din nou cu o bere :cheers: si pe la 8 seara am reintrat in viata de familie .....pana sambata viitoare :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramirez Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Ce stana? Vacarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonu' Postat Mai 19, 2011 Autor Share Postat Mai 19, 2011 Din cate stiu era Plaiul lui Patru ! Nu cred ca gresesc ,dar o sa-l intreb pe Tony in week end iar daca imi spune altceva o sa postez aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate