cosmodogagnita Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 In data de 19-21.08.11 se desfasoara competitia de Enduro "Transilvania-Challenge" Cupa Cartisoara,la poalele muntilor Transfagarasan, pe valea Balea,unde va asteptam cu drag sa ne intrecem si petrecem inpreuna ! Mai multe informatii: www.transilvania-challenge.com cosmodogagnita@yahoo.com Cosmin - 0766673889 Cu stima Cosmin & Alfred, Club Sportiv Endurorom Agnita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 In data de 19-21.08.11 se desfasoara competitia de Enduro "Transilvania-Challenge" Cupa Cartisoara,la poalele muntilor Transfagarasan, pe valea Balea,unde va asteptam cu drag sa ne intrecem si petrecem inpreuna ! Mai multe informatii: www.transilvania-challenge.com cosmodogagnita@yahoo.com Cosmin - 0766673889 Cu stima Cosmin & Alfred, Club Sportiv Endurorom Agnita ! Ce posibilitati de cazare exista in zona? Nu imi place sa ma amestec in treaba altora,dar doar voi doi vreti sa organizati toata cursa?Nu de alta,dar la ce nivel ati pus taxa de paticipare( mai mare ca la deva,unde cred ca au muncit vreo 50-60 de oameni)trebuie sa fie o cursa la un nivel foarte foarte ridicat ca nivel de organizare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 Cazarea se face la pensiuni pe Transfagarasan dar avem si posibilitate de cazare pentru cei care vin cu rulote sau corturi.Noi doi sintem capul conpetitiei sintem un club de enduro cu 30 de membri si ne mai ajuta un club de off road 4x4 din Sighisoara pentru salvamont si checkpoint cu statii pe masini.Competitia este unpic mai grea decit cea de la Deva dar trasee exceptionale de parcurs.Ce ieste mai frumos la noi avem un cort unde ne putem cu toti.Deaceea avem unele cheltuieli mai mari dar o sa fie multa multa si veselie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Cazarea se face la pensiuni pe Transfagarasan dar avem si posibilitate de cazare pentru cei care vin cu rulote sau corturi.Noi doi sintem capul conpetitiei sintem un club de enduro cu 30 de membri si ne mai ajuta un club de off road 4x4 din Sighisoara pentru salvamont si checkpoint cu statii pe masini.Competitia este unpic mai grea decit cea de la Deva dar trasee exceptionale de parcurs.Ce ieste mai frumos la noi avem un cort unde ne putem cu toti.Deaceea avem unele cheltuieli mai mari dar o sa fie multa multa si veselie. ... da cum a si spus colegu meu posibilitati de cazare sint chiar destule in juru pensiunii noastre la cel mult 100 m de Pensiunea noastra "Paraul Rece". Un concurs ca acesta cere mult timp, efort si ajutor de la toti prieteni, multumesc celori care ne ajuta fie cu sfaturi, munca etc ca Moto Club Haita sau Clubul Sportiv Avrig ! Traseele sint pe terminate, pina in 19.08 o sa fim pregatiti de Start, asa ca va rugam pe toti a ne sustine cu prezenta voastra la Concurs ! Editat Iulie 7, 2011 de Alfredo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Iulie 27, 2011 Autor Share Postat Iulie 27, 2011 Citeva poze facute deasupra de cabana Negoiu din frumoasa zona a Transfagarasanului de pe traseul nostru de hoby si experti. Sint niste peisaje de ne uitat.Va asteptam sa luati parte la un concurs sitraseu de neuitat. cabana Negoiu traseu de experti detali www transilvania challenge.com Am mai vinat citeva poze in acest sfirsit de saptamina de pe traseele noastre de hoby si experti . Asteptam sa va inscrieti 1.coborire hoby------------------------------2.urcare hoby--------------------------------3.coborire experti------------------- 4.si ai nostri se necajesc-------------------5.nu stie cel asteapta-----------------------6.experti a vrut ? asta a patit------ 7.dragoste intre om,natura si motor----------8.cinei domn pe motor e domn si in sant------9.pe culmia vazduhului--------------- 10.se poate si mai sus-----------------------11.dupa o zi de urcari si coboriri-----------12.se urca deabea deabea------------- 13.in sfirsit traseu usor--------------------14.in sfirsit ne racorim unpic---------------15.sati cada bine o meriti !--------- detalii www transilvania challenge.com Mai am miste poze de pe traseul de Hoby,saptamina asta am cam neglijat traseul de Experti dar va promit ca pun si poze tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 absolut interesant, o sa fiu in zona la momentul ala sa casc gura putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 Sunt drumuri forestiere pe care se poate merge si cu motociclete mai mari sa ajungeti la punctele de vizionare a concurentilor /index.php?# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 de la bz cred ca venim 4-5 bucati. F F FRUMOS.ZONA E GROZAVA,BRAVO BAIETI,SPOR LA TREABA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat August 9, 2011 Autor Share Postat August 9, 2011 Ne bucuram ca ne onorati cu prezenta pe traseu.Chiar povesteam cu baietii despre traseu uni spuneau cai prea greu uni cai prea usor ori cun frumos va promit ca este la amindoua clasele si greu si usor important e sa te ti de coarne sa dea norocul peste noi sa avem vreme buna caci de restul ne-am ocupat noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Am ajuns cu bine la Transilvania Challenge: peisaje tare frumoase, organizatorii niste oameni de nota 11 si incet incet, se aduna motociclistii! La Transilvania Challenge pana si peisajele vazute din tren sunt minunate! Prologul este pregatit, asteapta riderii! "Oare e prea usor asa?" Nu e usor deloc! Secretariatul si secretarii cursei Transf... Transf... Transfagarasan (citit cu accent englezesc) Romania cea frumoasa Dupa ce se termina prologul urmeaza pozele din miezul actiunii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat August 19, 2011 Autor Share Postat August 19, 2011 Prologul nostru a decurs cu un succes extraordinar, riderii fiind foarte multumiti de evenimentul ce l-am facut si sunt nerabdatori pentru prima zi de traseu. Rezultatele Prologului. Clasa A: Locul 1 - Paul Fratila / ROU Locul 2 - Baleanu Alexandru / ROU Locul 3 - Harpa Paul / ROU Locul 4 - Gorog Aron / ROU Locul 5 - Ludovic Costin / ROU Locul 6 - Magda David / ROU ... Clasa B: Locul 1 - Raupenstrauch Uwe / DEU Locul 2 - Alonso Franciso / ESP Locul 3 - Pandrea Mirel / ROU Locul 4 - Facalau Sorin / ESP Locul 5 - Crasnic Dan / ROU Locul 6 - Butiu Bogda / ROU ... Va vom tine la curent si aproape, chiar daca nu puteti fi alaturi de noi, maine, cu poze din prima zi de concurs. (Fotografii: Octavian Constantin Pica / octavian.constantin.pica@gmail.com) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Poze de la prolog, aici: Si poze de azi, unde o sa puteti vedea un "urs" care iesea in calea pilotilor pe coborare. Vreme frumoasa si voie buna aici, trasee grele. La clasa A Paul Fratila e pe 1, Pictoru pe 2 si pe 3 Alex de la Valcea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat August 23, 2011 Autor Share Postat August 23, 2011 Rezultatele competitiei Transilvania Challenge cupa Cartisoara din 19 - 21.08.2011 rezultate concurs moto transilvania challenge din 19 - 21.08.2011.doc Vom revenii cu poze de la toata competitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 (editat) Rezultatele competitiei Transilvania Challenge cupa Cartisoara din 19 - 21.08.2011 rezultate concurs moto transilvania challenge din 19 - 21.08.2011.doc Vom revenii cu poze de la toata competitia. M-am intors la Buzau cu o amintire frumoasa....locatia,trasee superbe,tehnice, enduro adevarat! Pacat ca a doua zi au disparut niste benzi, altele s-au mutat de "binevoitori"...dar nu e vina organizatorilor. Am sa revin si la anu'! Editat August 23, 2011 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristutractoristu Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Video aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Video aveti? Lucrez eu la unul dar imi e mai greu decat cu pozele si PS-ul. Work in progress deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat August 29, 2011 Autor Share Postat August 29, 2011 Revin acum cu video si fotografii de la Transilvania Challenge - Cupa Cartisoara 19 - 21.08.2011, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati adresele (link-urile) de mai jos, astfel: si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 (editat) Am filmari de la prolog si prima zi de concurs ( a doua zi nu am mai avut curajul sa montez camera ,dupa ce prima zi l-am agatat in mod repetat de crengi). Daca organizatorii sant interesati pot trimite un DVD cu ce am filmat de pe casca,pentru a selecta ceea-ce este mai interesant. Parerea mea despre concurs: Trasee frumoase ,zona cu potential nelimitat,organizatorii au depus efort pentru a organiza o iesire pe cinste, daca voi avea ocazia ,voi reveni. Nu pot sa ma abtin , voi puncta cateva aspecte care necesita mai multa atentie: Marcaje prost amplasate , in lipsa sagetilor ,la schimbarile de directie trebuia puse mai des panglicile si sa fie vizibile din directia din care veneau pilotii. Lipsa oficiali pe buclele de A . Banda de marcaj trebuie aleasa rosie ori oranj ,cea alba nu se vede. Traseele nu au fost curatate. Pentru cat a fost taxa de inscriere nu sa oferit ceea-ce sa promis. Editat August 30, 2011 de buniku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Traseele nu au fost curatate. bunicule,ce inseamna nu au fost curatate traseele?..nu te gandi ca sunt ironic dar chiar sunt curios.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 (editat) bunicule,ce inseamna nu au fost curatate traseele?..nu te gandi ca sunt ironic dar chiar sunt curios.. Comentariile mele nu sant pentru a aduce critici ,daca vor sa continue trebuie sa invete, pot sa si tac ,pentru ca mie mi-a placut si daca se va tine si la anul voi reveni.Oamenii acestia sant la prima organizare , am fost constient ca vor fii mici probleme. In ceea-ce priveste traseul , din punctul de vedere al unui organizator ,este la alegerea fiecaruia cat da pe siguranta concurentilor si cata libertate de a rula. Pe scurt , multe crengi la nivelul capului,mai ales cele de brad,(unul m-i sa infipt in brat,am schimbat un rand de piele pe nas ,ochii au scapat), multe crengi infipte in pamant, destul de periculoase ,etc. Editat August 31, 2011 de buniku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Comentariile mele nu sant pentru a aduce critici ,daca vor sa continue trebuie sa invete, pot sa si tac ,pentru ca mie mi-a placut si daca se va tine si la anul voi reveni.Oamenii acestia sant la prima organizare , am fost constient ca vor fii mici probleme. In ceea-ce priveste traseul , din punctul de vedere al unui organizator ,este la alegerea fiecaruia cat da pe siguranta concurentilor si cata libertate de a rula. Pe scurt , multe crengi la nivelul capului,mai ales cele de brad,(unul m-i sa infipt in brat,am schimbat un rand de piele pe nas ,ochii au scapat), multe crengi infipte in pamant, destul de periculoase ,etc. Tinand cont ca sunt la prima editie, problemele se prescriu si se compenseaza prin frumusetea traseului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Tinand cont ca sunt la prima editie, problemele se prescriu si se compenseaza prin frumusetea traseului Este si parerea mea , daca citesti cu atentie ; si chiar daca pare critic, nu doresc altceva decat sa ofer informatie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Septembrie 1, 2011 Autor Share Postat Septembrie 1, 2011 Avem si noi ca organizatori poate o parte din vina,invatam din criticile altora pentru a ne experimenta.Iar cu benzile albe nu ne-am gindit ca nu se vad dar totusi cei care au fost pe podium le-au vazut pe toate si nu au gresit nimic .Ne dam silinta ca la anul urmator sa nu mai putem fi criticati.Pina atunci sa ne intilnim sanatosi si la alte conpetiti unde le putem discuta cu amanuntu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Avem si noi ca organizatori poate o parte din vina,invatam din criticile altora pentru a ne experimenta.Iar cu benzile albe nu ne-am gindit ca nu se vad dar totusi cei care au fost pe podium le-au vazut pe toate si nu au gresit nimic .Ne dam silinta ca la anul urmator sa nu mai putem fi criticati.Pina atunci sa ne intilnim sanatosi si la alte conpetiti unde le putem discuta cu amanuntu . http://www.youtube.com/watch?v=FwV8gGn9qJw http://www.youtube.com/watch?v=wOtbNjNI-rU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate