cip11xx Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 plec luni 30 mai la gura portitei(tulcea) cu sotia merge cineva,super plaja . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 si sigur pe 2 roti? o sa bag si eu un wknd pe acolo! Dar nu cred ca wknd asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Ma tenteaza, dar cu plecare vineri seara sau sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Noi (un KLE si un Freewind) plecam sambata dimineata si stam pana duminica/luni. Plecarea la ora 6, de la Real Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 plec luni 30 mai la gura portitei(tulcea) cu sotia merge cineva,super plaja . salut! Cum se ajunge pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Sa-mi spuneti daca or sa va dea ai lu' Bitner voie sa treceti cu corturile pe bac.... As vrea sa ajung si eu pe acolo, dar mai prin mijlocul verii... n-am mai fost de mult pe acolo, inspre far..... O tempora.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 salut! Cum se ajunge pana acolo? Pai de la Jurilovca - cu barca (probabil fara mobra sau cu transport mobra pe barba ta) sau de pe grindul Chituc pe la Periboina si dupa aia pe plaja... pe la Periboina e o trecere destul de interesanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Intentionam sa mergem prin sud Vadu - Periboina - Gura Portitei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 pe la Periboina e o trecere destul de interesanta adica periculoasa? as incerca sa ajung si eu dar sa pot merge cu motocicleta sa nu astept bacul/barca ca am inteles ca vine la anumite ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Prafuitule tata.. sa'mi povestesti cum a fost si pe unde ati luat'o ca ma bate si pe mine gandul anu asta.. haidi bafta si ne'om vedea la o bere rece la retur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 adica periculoasa? depinde de gabarit, de cati oameni sunt si cat de dispusi sunt sa treaca as incerca sa ajung si eu dar sa pot merge cu motocicleta sa nu astept bacul/barca ca am inteles ca vine la anumite ore... pai din jurilovca spre gura portitei nu se primesc vehicule... cel putin nu la transportul "regulat"... daca vrei cu barca trebuie sa gasesti tu barca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate