Sari la conținut

Prafuit

Super Membru
  • Număr conținut

    572
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Prafuit

  1. Vin si eu... Acum ma echipez si plec din Vitan
  2. Poate vin si eu data viitoare cu ER-ul sotiei. De data asta am terminat tarziu de tot treaba.
  3. Din cate stiam eu, daca este rosie inseamna ca are ABS
  4. Eu m-am inteles foarete bine cu ei http://www.bumbas.ro/
  5. Eu cand am avut VFR 800 Vtec, tot sifonata o luasem, si ca sa trec de "autenticitate" la RAR, mi-au zis ca trebuie sa fie in starea originala = cum o au ei trecuta in catalog. Mentionez ca este vorba de RAR - Voluntari. Asa ca am fost nevoit sa lipesc carenele pe care le aveam sa le dau un spray argintiu si m-am dus cu ea asa si m-au trecut. Si eu am crezut initial ca, daca are toate cele necesare inmatricularii: frane, oglinzi, faruri, semnalizari, etc, pot sa trec RAR-ul, dar m-am inselat.
  6. Cat de comoda poate sa fie saua? Iar aripa spate ) in prima apa iti face dus )
  7. Eu, cand am avut VFR-ul V-tec 2002, am avut aceeasi problema si nu am putut sa-i dau de cap. Udam bujiile in draci, chiar si la injectie. Am luat bujii NGK Iridium Laser, cele mai scumpe posibile, si tot nu a pornit. Am ajuns cu ea la Intermotorcycle pe platforma ca sa-mi spuna neni de acolo cat de dobitoc sunt. Calitatea benzinei din rezervor dupa 3-4 luni se deteriorase. Au pus baietii 2 L de benzina proaspata si a pornit din prima (desigur cu bujiile uscate). Asa ca, in astfel de situatii, recomand prima data sa se schimbe benzina din rezervor.
  8. Ai luat in calcul ca poate nu s-a scurs tot din motor? Daca ai schimbat sau nu filtrul? Pozitia motorului cand l-ai scurs...
  9. Eu am pe F acum Yacco MVX 500 4T 10W40 si in cei 3000 km facuti de sotie anul acesta nu mi-a macat ulei sesizabil. Am mers si cu Motul 7100, tot 10w40 - si nu a mancat de la schimb la schimb... Cum ai facut tu calculele atat de exact in 1500 km?
  10. Ia manualul de la motocicleta si vezi ce indice iti recomanda producatorul, si foloseste acel indice. In ceea ce priveste marca de ulei, aici eu ti-as recomanda o marca produsa in afara Romaniei (indiferent care este ea). Pana la urma daca schimbi uleiul intre 7000 si 9000 km chiar nu mai conteaza ce marca este.
  11. Ma intreb eu...Ce-i prea periculos pentru ea, nu-i la fel de periculos si pentru tine? Ok, presupunem ca nu vrei sa fie ranita. Totusi, o supui zi de zi riscului de a primi un telefon care sa-i spuna ca te-ai dus pe copca sau, mai rau, ca esti leguma, situatie in care, din dragoste si loialitate, ea va avea grija de tine pentru tot restul vietii. Nu? Dar da, tu o iubesti, deci nu o duci cu tine pe motocicleta.
  12. Am trecut pe acolo la cateva minute dupa accident. Este zona cu 2 benzi pe sensul catre Constanta - Cernavoda si o singura banda pe sensul celalalt. Evenimentul s-a intamplat la iesirea/intrarea intr-o curba. Nu stiu dinamica accidentului, dar atat masina cat si motocicleta erau distruse. Motocicleta era la 5 metri de masina iar masina avea tot compartimentul motor pana la habitaclu distrus. Ambele vehicule erau pe sensul dinspre Cernavoda catre Constanta. Nu pot sa dau detalii despre starea persoanelor implicate, doar ca erau 2 ambulante acolo si se lucra intens.
  13. Am vazut.... doar ca nu cred ca cei de la Honda, vor introduce Crosstourer-ul la categoria enduro. Si pana cand nu o vor face, am gasit la categoria "enduro" (parca asta este aria la care se scrie)Crossrunner-ul ....
  14. Pe proaspatul site Honda Romania la rubrica enduro apare Crossruner http://www.honda-moto.ro/modele/view/enduro/crossrunner#accesorii Si apare cu motorul de pe vechiul VFR, inclusiv V-tec hmhmhmhm
  15. Intentionam sa mergem prin sud Vadu - Periboina - Gura Portitei...
  16. Noi (un KLE si un Freewind) plecam sambata dimineata si stam pana duminica/luni. Plecarea la ora 6, de la Real Vitan.
  17. Isi da drumu daca se incalzeste )))
  18. Verifica sa vezi ce eroare iti da acel FI ca ar fi fost. Procedura o ai in manualul de service, si se face la mufa de langa ECM libera cu cele 3 gaurele si doar 2 fire. Daca nu iti indica nimic, atunci s-ar putea sa fie de la calitatea benzinei - se pare ca VFR-urile V-tec sunt foarte sensibile.
  19. Inseamna ca ii trebuie si ITP si omologare => trebuie sa fie optic ok si tehnic foarte bun ca sa nu te intoarca. Asa ca si semnalizarile trb sa mearga
  20. Daca e doar Identificare RAR, atunci nu vei avea probleme. Daca e si ITP, atunci s-ar putea sa zica ceva. Daca nu ai ITP-ul expirat, nu e nevoie sa-l faci la RAR (banuiesc ca faci identificarea pt inmatriculare).
  21. O sugestie putin cam neortodoxa - slabeste putin suruburile care tin blocul de comanda al semnalizarilor pe ghidon.
  22. In sfarsit am facut si eu cateva poze cu VFR-ul...
  23. Incearca sa ii pui alta sticla la far, spre ex cauta pe googu - impala design Am si eu o intrebare pentru voi: unde gasesc si eu pe cineva care poate sa-mi regleze senzorii si toate erorile pe care mi le da MIL-ul? trebuie sa fie ieftin si priceput nu sa mearga pe bajbaite. Eu am VFR 800i vtec din 2002.
×
×
  • Creează nouă...