SyDemon Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Kawasaki vitezana (HD xx DCR) s'a proptit urat de tot intr'o Octavia2 langa Galeriile Soveja pe la ora 21:00 . Din cum se vedea de pe margine, pare ca soferul de pe Skoda a vrut sa intoarca peste linia dubla continua si Kawa s'a oprit fix in pilonul central al masinii. Motociclistul...undeva pe la 20-21-22 de ani si mergea cu pasager. Castile au ramas la fata locului.. iar pe ei i'a luat SMURD'ul .. Stie cineva daca au scapat / detalii in plus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Hai frate...E chiar baiatul caruia ii admiram motorul pe la facultate... un zxr400 ca al meu... chiar un prieten il prinsese sapt trecuta si l-a intrebat cate ceva despre moto si zicea ca merge bine si e foarte multumit de el... De fiecare data cand l-am vazut in trafic, mergea cu pasager si linistit rau de tot, fara fitze... Le dorim multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 imi pare rau pentru ei, sper sa fi scapat usor. in 2 zile din Constanta am fost cat pe ce sa luam la bataie 2 soferi, sunt printre cei mai prosti din cati mi-a fost dat sa vad. p!la semnalizari, depasiri numa pe langa genunchi desi au strada goala, intoarceri peste dubla continua la greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 imi pare rau pentru ei, sper sa fi scapat usor. in 2 zile din Constanta am fost cat pe ce sa luam la bataie 2 soferi, sunt printre cei mai prosti din cati mi-a fost dat sa vad. p!la semnalizari, depasiri numa pe langa genunchi desi au strada goala, intoarceri peste dubla continua la greu. Semnalizări? rar se întâmplă să văd asta Âşi nu numai în Constanța. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 baiatul este relativ ok,si pasagerul de asemenea,bineinteles cu juliturile de rigoare,motoreta....praff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate