mdvd Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Plecarea la 09:30 de la OMV-ul de langa City Mall Mergem pana acolo, mancam ceva, aruncam o privire prin oras si poate pe la cetate & inapoi spre Bucuresti. Mers relaxat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Hm,suna bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Pana la urma e sambata sau duminica plecarea... ?!? Nu de alta dar sambata este 28 Mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Duminica, 29.05, ora 9:30, OMV Oltenitei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanrr Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 cati km sunt dus intors ? se platesc taxe ceva la vama ?....... vinieta etc...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 (editat) Pana la urma e sambata sau duminica plecarea... ?!? Nu de alta dar sambata este 28 Mai... Duminica, 29 mai .. @razvanrr: sunt 360 km dus intors, nu se platesc taxe suplimentare pe nicaieri. P.S. 1) Neaparat trebuie: buletin (pentru trecut granita) + permis, certif. inmatriculare.. etc 2) $: O sa scot leva de la bancomat, cu cardul - nu stiu cat de rezonabil este cursul, dar la cate leva o sa scot nu conteaza foarte mult - probabil in jur de 40 leva pentru masa - N-am idee daca sunt sau nu deschise casele de schimb valutar. 3) Benzina: In BG sunt de facut aprox 240 Km - eu unul cred ca ma descurc cu un plin facut la Giurgiu. Editat Mai 28, 2011 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Bun ,ce motoare mai vin ?eu as venii ,cine mai e din berceni ?Sudului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 Bun ,ce motoare mai vin ?eu as venii ,cine mai e din berceni ?Sudului ? Nu stiu cati o sa fim si cu ce moto. Pana acum, la modul sigur-sigur, suntem 2 banditzi carenatzi si cam atat. Esti ok cu honda cb 500, mai ales ca nu are nimeni chef sa fie vizat de radar prin BG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Duminica, 29.05, ora 9:30, OMV Oltenitei. Unde e benzinaria asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 In piata Eroii Revolutiei, langa City MALL: http://wikimapia.org/71849/Benzinarie-OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 (editat) Bun,pai inseamna ca ne vedem dimineata,moto l-am schimbat,dar am uitat sa-l schimb un profil . ESTE exact la intersectia dintre sos. oltenitei si sos. giurgiului . Yahoo Messenger : mailmn4 daca vreti sa mai discutam . In seara asta vedem meciu si maine ne plimbam motoarele. Editat Mai 28, 2011 de MAILM4N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Salut La intrarea in Girgiu, la primul sens giratoriu , pe dreapta este un Kaufland care are in interior casa de schimb . Nici cu retragerea de numerar de la ATM nu e o problema , numai ca fiti atenti unde e amplasat , exista si la ei destui baieti de baieti . Cu un plin facut la Giurgiu rezolvati drumul dus intors . Cat despre radare , se dau flash-uri si la ei , iar de regula stau unde sunt limitari de viteza . Drum bun si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 @AllenC : Multzam de info @MAILM4AN: Ok, Ne vedem maine Sper sa ajung cu 10 min mai devreme, sa-mi verific si presiunea - daca mai au omv-istii chestiile alea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Salut La intrarea in Girgiu, la primul sens giratoriu , pe dreapta este un Kaufland care are in interior casa de schimb . Nici cu retragerea de numerar de la ATM nu e o problema , numai ca fiti atenti unde e amplasat , exista si la ei destui baieti de baieti . Cu un plin facut la Giurgiu rezolvati drumul dus intors . Cat despre radare , se dau flash-uri si la ei , iar de regula stau unde sunt limitari de viteza . Drum bun si asfalt uscat ! Stii cumva cam care e diferenta de curs valutar la Kaufland Gr fata de casele de schimb din vama? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 (editat) Cred ca vin si eu. Bani se pot scoate de la bancomat. 10 leva o pizza medie si o bere. Editat Mai 28, 2011 de marianio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 e timpul ca eu sa dorm ,s-a prelungit meciu ,ne vedem in bezinarie pana in 9:30 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Ati ajuns bre acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 yeap.. Marianio.. te-am asteptat in vama cam juma' de ora.. Baietii care au ajuns inaintea ta ne-au zis ca erai cam la 20 min de Ruse cand te-au depasit.. deci, am presupus ca ai trecut pe langa noi.. Sper ca a ajuns toata lumea cu bine.. scuze de nesincronizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Mariano mergea in stilul lui bine merci. L-am prins eu din urma la vreo 15 min de Giurgiu. S-a intamplat exact ce-am presupus: omu' a ocolit Peco si noi nu l-am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Asteptam vesti,eu am mai iesit la o tura mai pe racoare prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 (editat) Cateva dintre filmuletze: Editat Mai 30, 2011 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Poze nimic? Saracie lucie dom'le... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) Sunt mai multe,dar vad ca se ataseaza mai greu .. Editat Mai 30, 2011 de MAILM4N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 yeap.. Marianio.. te-am asteptat in vama cam juma' de ora.. Baietii care au ajuns inaintea ta ne-au zis ca erai cam la 20 min de Ruse cand te-au depasit.. deci, am presupus ca ai trecut pe langa noi.. Sper ca a ajuns toata lumea cu bine.. scuze de nesincronizare Scuze, nu am stiut ca ma asteptati in benzinarie. Eu am oprit in drum spre Ruse sa culg flori de soc. Revin cu foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate