hoozit Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) KTMeet 2011 C.S. Panic Squad Cluj-Napoca, în asociere cu Transilvania Bikers 1990 aduc a treia ediție a întrunire dedicate numitului producător în județul Cluj Când? 17-19 iunie Unde? La Ionel Cine-i Ionel? Omul cu pensiunea "La Ionel". Unde găsim pensiunea? http://www.pensiunealaionel.com/ro/localizare#Localizare_GPS Alte detalii pe respectivul site: http://www.pensiunealaionel.com Program: Vineri: - adunare, reuniuni lacrimogene, noi prieteni, foc de tabără, povești Sâmbătă: - ture: EXC spre Muntele Băișorii, LCx pe macadamuri în zonă, vom avea f posibil si track-uri de gps pregătite sau măcar puncte de interes la care să ajungeți dacă doriți să incercați alte rute, și desigur, ghizi care vor face traseele. - seara: mâncare, ceaun, băutură, povești, poate mici concursuri distractive ca anul trecut Duminică: - cafea, mâncare, poze, drum bun! Cazare: - la cort sau la pensiunea La Ionel. Număr pentru rezervări locuri: 0743049024 (Ionel) -> 30 lei / noapte / cap de locuitor. În principiu avem pusă de-o parte una din cabane, cu camere cu 3-4 locuri și cu o mansardă cu multe paturi (vedeți mai jos poze). Pentru mai multe detalii și diverse alte dorințe intrebați direct pe Ionel, presupun că se poate obține cazare pe gustul fiecăruia, are multe locuri. Drumul Cluj-Ionel are 40km, din care cam 15 la sfârșit acum sunt mai în lucru și mai e decopertat, iar ultimii 2.5km sunt macadam. Nu e o problemă pentru cei care nu au RC8 Orice alte detalii vor continua să se adune pe acest thread. Orice întrebări aveți, adresați-le aici. Și acum, poze: se lucreaza: http://www.youtube.com/watch?v=gQxeEHpRDkg Editat Iunie 9, 2011 de hoozit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius13 Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Pot veni si cei ce nu au KTM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Iunie 13, 2011 Autor Share Postat Iunie 13, 2011 pot veni, nu e chiar asa exclusivist, au fost si la editiile trecute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 pot veni, nu e chiar asa exclusivist, au fost si la editiile trecute Da, pot sa afirm ca m-am simtit tare bine la intrunirea din 2010 chiar daca am fost cu Yamaha SuperTenere. De data asta insa vad in pozele astea niste trasee tare interesante pt EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 tocmai am rezolvat cazarea. ne vedem sambata seara. o saptamana cat mai scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Iunie 15, 2011 Autor Share Postat Iunie 15, 2011 tocmai am rezolvat cazarea. ne vedem sambata seara. o saptamana cat mai scurta sper ca vrei sa zici vineri seara, ca sambata e de tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 sper ca vrei sa zici vineri seara, ca sambata e de tura Vineri seara a vrut sa zica. Sambata iesim la endureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Vineri seara a vrut sa zica. Sambata iesim la endureala Am fost si m-am simtit super. Zona e foarte faina pentru enduro. Astept poze si video. vineri seara. sambata toata ziua sambata dupa traseu. iar duminica inapoi acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Iunie 21, 2011 Autor Share Postat Iunie 21, 2011 cateva poze: http://picasaweb.google.com/panicsquad.ro/KTMeet2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate