R41N Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) Adunarea la poligonul Moto Louis. O prima oprire la Tancabesti. "Sedinta" si aprovizionare cu vin. O a doua oprire la Ploiesti unde ne-am intalnit cu baietii de la Harsova. Tot acolo l-am cunoscut si pe cel mai tanar motociclist in viata. Pe drum! Un week-end placut la Muntele Rosu cu ciorba de peste si saramura de peste la gratar, cu multumiri baietilor de la Harsova. Felicitari Moto Louis pentru initiativa. Editat Iunie 1, 2011 de R41N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 salutari celor de la moto louis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voicila_radu Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Adunarea la poligonul Moto Louis. O prima oprire la Tancabesti. "Sedinta" si aprovizionare cu vin. O a doua oprire la Ploiesti unde ne-am intalnit cu baietii de la Harsova. Tot acolo l-am cunoscut si pe cel mai tanar motociclist in viata. Pe drum! Un week-end placut la Muntele Rosu cu ciorba de peste si saramura de peste la gratar, cu multumiri baietilor de la Harsova. Felicitari Moto Louis pentru initiativa. Salut,intr-adevar e super zona.Au mai reparat drumul ceva sau tot rupt e ca ultima oara imi venea sa plang... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 foarte tare plimbarea,organizarea si tot odata si traseul bravo baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R41N Postat Iunie 2, 2011 Autor Share Postat Iunie 2, 2011 Salut,intr-adevar e super zona.Au mai reparat drumul ceva sau tot rupt e ca ultima oara imi venea sa plang... Cei 3 Km din DN pana sus la cabana sunt varza. Aici este sus la cabana, dar aici e autostrada, restul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igo Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 deci voi ati urcat pe drumul ala pana la muntele Rosu cu motoarele???? Eu abia am reusit sa urc cu masina fara s-o fac ferfelitza... Nu sunteti zdraveni. oricum cred ca s-a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate