dan_wolf Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Salut, am o problema cu revenirea din turatie la ralanti. Daca accelerez brusc si iau mana din gas, sta un pic turata apoi coboara la ralanti. Asta sesizez numai cand stau pe loc, cand nu este bagata in viteza, in mers nu se simte. Inainte de inceperea sezonului am schimbat multe, cele legate de motor sunt cablul de ambreiaj, cablurile de acceleratie, filtrul de aer si am pus toba stock. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 este foarte posibil sa se fi intamplat ceva la carburatoare sau uita-te ca nu cumva sa agate cablul de acceleratie pe drumul lui sau sa fie undeva "gatuit"...cand dai stanga sau dreapta de ghidon se accelereaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iunie 6, 2011 Autor Share Postat Iunie 6, 2011 Nu agata nici un cablu, cablurile sunt noi. Le-am schimbat. Acum nu sunt asa sigur pe reglaj, le-am reglat cum scria in manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Verifica carburatoarele.Pilotjeturile si sincronizarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Mai mult ca sigur ceva de la cablurile de accelerație: reglaje, prinderi, fire jumulite etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 cablul de acceleratie trebuie sa aiba un pic de joc la maneta, deci nu trebuie sa fie maneta fixa,sa aiba un joc de vr-o jumatate de centimetru maxim sa zic asa,sa nu fie nici prea slab da nici prea strans...iar cablul pana la sfarsit trebuie sa fie pe un drum cat mai lejer.sa nu treaca prin prea multe "aventuri". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iunie 6, 2011 Autor Share Postat Iunie 6, 2011 Maine ma mai uit o data la tot ce am citi aici, doar la carburatoare nu am cum sa ma uit, pentru ele cred ca trebuie sa merg la service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 da,aici nu te poate ajuta nimeni, decat cei de la service.oricum sper sa nu fie asa nasol...ca si a mea e gata, dar nu ma pot da cu ea ca nu i se stinge becul de la ulei si nu inteleg dc,deci stiu cat de frustrant e sa iti termini motocicleta cu tot nou pe ea si sa iti faca "fitze" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 cablul trebuie sa aiba joc, astfel incat sa nu fie tensionat indiferent daca ghidonul e virat stanga sau dreapta... posibil ca individul care a schimbat cablul sa nu fi respectat intocmai traseul original. La masina stiam ca senzorul acceleratiei (TPS)ar avea legatura chiar si cu ceasul kilometrajului, astfel incat frana de motor sa nu fie prea brutala, sa nu itrerupa benzina instant ci sa fie progresiv pana la relanti, dar asta este tocmai invers de ce zici tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Panterra Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 cablul trebuie sa aiba joc, astfel incat sa nu fie tensionat indiferent daca ghidonul e virat stanga sau dreapta... posibil ca individul care a schimbat cablul sa nu fi respectat intocmai traseul original. La masina stiam ca senzorul acceleratiei (TPS)ar avea legatura chiar si cu ceasul kilometrajului, astfel incat frana de motor sa nu fie prea brutala, sa nu itrerupa benzina instant ci sa fie progresiv pana la relanti, dar asta este tocmai invers de ce zici tu... garantat ai carburile infundate cu rugina sau filtrele de benzina...oricum cred ca ai observat probabil ca trage putin mai slab..daca e asa ..eu patit de multe ori ..rezolvarea la aceeasi problema = inlocuirea filtrelor curatarea carburilor,... astept rezultatele tale ..mare inginerie nu e la curatat carburiciurile...decarbusol ..scoti tot ceea ce se cheama oringuri si etc. pt. ca le mananca decarbuolu , atentie la plutitoare sa nu le dereglezi si suruburile de amestec la cat le ai reglate anterior ..asta daca ai amestecu reglat bine si bujiile arata ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
staulapatru Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Salut, am o problema cu revenirea din turatie la ralanti. Daca accelerez brusc si iau mana din gas, sta un pic turata apoi coboara la ralanti. Asta sesizez numai cand stau pe loc, cand nu este bagata in viteza, in mers nu se simte. Inainte de inceperea sezonului am schimbat multe, cele legate de motor sunt cablul de ambreiaj, cablurile de acceleratie, filtrul de aer si am pus toba stock. Multumesc. s-ar putea sa ai suruburile de amestec deschise prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikebar Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 salut, cam acceasi problema aveam si eu, imi revenea mai greu , si se intampla sa moara cateodata la relanti, am dus-o la service si a fost de la carburatie, de la amestec , s-a rezolvat imd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 Multumesc pentru raspunsuri. M-am uitat inca o data la cabluri si sunt ok, acc. are joc, socul si ambreiajul la fel (le-am cumparat pe original). Filtrul de benzina este nou, furtunele la fel, filtrul de aer si el nou. Din ce am citit aici mai ramane de verificat carburatoarele, am sa merg la service, va tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Septembrie 1, 2011 Autor Share Postat Septembrie 1, 2011 Am fost la service, am povestit cum se manifesta, au sincronizat carburatoarele si gata. Multumesc tuturor pentru raspunsuri si indicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate