mihaip Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Aseara am testat putin filtrul de aer 'tunat' . Evident face un zgomot de zile mari si nici nu merge mai rau ca inainte. Problema e alta, la o acceleratie mai puternica in prima treapta de viteza, (cred ca eram si in urcare pe pod), de la 8 la 9 krpm mi s-a parut ca turatia creste mai repede decat viteza. Este posibil sa patineze ambreiajul sau mai degraba in situatii din astea era cauciucul ? Cauciucu e nou (4-500 km) Michelin Pilot Power. Ambreiaju e original , 24500 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 mai repede ambreiajul decat roata....pilot power la 4000 km e la juma' din viata, dar ambreiajul la 25k....este ceva uzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 (editat) Vezi daca nu ti s-a slabit un surub. Mie mi s-a intimplat asa ceva. Editat Octombrie 23, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate