SwatGuard Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Salut, Pe la sfarsitul lui august o sa plec intr-o vacanta in Grecia, mai exact pe insula Thassos.O sa plec cu autocarul. As dori sa aflu cateva pareri de la cei care au fost acolo, eventual tavernele care merita mentionate, lucruri distractive care le-ati facut,plajele pe care ati fost, etc.Hotelul unde o sa fiu cazat este in zona Limenas,mai exact langa portul vechi. Multam anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Intra pe forumul softpedia si acolo e sectiune dedicata calatoriilor in grecia, pentru fiecare regiune. Eu de acolo am aflat mai multe informatii si recomandari pt concediul pe care o sa l petrec in septembrie, in Halkidiki. Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack21 Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Vacanta placuta! Mananci bine la Simi (langa hotelul tau) si peste tot unde mananca grecii Eu de sambata sunt in Thassos, Limenas si voi sta o saptamana. Nu rata plimbarea cu barca ZOE: 6 ore, maxim 8 pasageri plus capitan plus echipaj, opreste unde vrei tu. Pe fiul capitanului il cheama Nikos Bogdanis si stie foarte bine engleza. Ca preturi 120 eur 6 ore 4 persoane plus echipaj cu mancare si bautura incluse (gratar vita pe barca, vin, suc). In Potos este singura de pe insula firma ce organizeaza scufundari. Pe patron il cheama Vasiliadis. O plimbare pe munte cu atv-ul este binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Insula nu e mare, intr-o sapt o poti vedea lejer si poti sa faci plaja/baie sau mananci in diverse locatii. Iti recomand sa inchiriezi un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 15, 2011 Autor Share Postat Iunie 15, 2011 Mi-ai trezit interesul cu scooterul.Ai idee cam cat ar costa ? Merci Insula nu e mare, intr-o sapt o poti vedea lejer si poti sa faci plaja/baie sau mananci in diverse locatii. Iti recomand sa inchiriezi un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack21 Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Depinde de capacitate cilindrica: 250 cmc cca 20 Euro/zi + benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 (editat) Salut, Pe la sfarsitul lui august o sa plec intr-o vacanta in Grecia, mai exact pe insula Thassos.O sa plec cu autocarul. As dori sa aflu cateva pareri de la cei care au fost acolo, eventual tavernele care merita mentionate, lucruri distractive care le-ati facut,plajele pe care ati fost, etc.Hotelul unde o sa fiu cazat este in zona Limenas,mai exact langa portul vechi. Multam anticipat. gasesti aici o multime de informatii. Timp sa ai sa le citesti pe toate Iar asta e topicul vechi. Eu am fost in Thassos in 2009 si, la vremea respectiva, am citit vreo 70 de pagini de pe vechiul topic. Am facut si un rezumat asa ca il "urc" aici, poate iti e de folos (s-ar putea ca unele informatii sa nu mai fie de actualitate). Tot de pe acolo am obtinut si un traseu privind traversarea Sofiei prin centru. Atasez si acest fisier. Have fun! thassos.doc traversarea_Sofiei_prin_centru.doc Editat Iunie 15, 2011 de Pentarus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate