46Rossi Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Stie cineva cum se scoate limitatorul la aprilia sr 2006?Am inteles ca e ceva din calculator dar nush sigur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) Bai copii, decat sa postati p-aci aiurea mai bine va vedeti la un cico. MAI TERMINATI DREAQ CU TOPICURILE ASTEA DE CACCAT!!! Moderatorii aia ce dreaq fac_ Astia se cearta pe forum care+i mai inalt si care are colectie mai mare de suprize si ei nimic... Na ca mi+am dat si tastatura peste cap. Editat Octombrie 22, 2006 de speedy.k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Daca nu va bateti , tot degeaba! Sunt curioasa care castiga....cel de 1.74 sau cel de 1.80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Bai copii, decat sa postati p-aci aiurea mai bine va vedeti la un cico. MAI TERMINATI DREAQ CU TOPICURILE ASTEA DE CACCAT!!! Moderatorii aia ce dreaq fac_ Astia se cearta pe forum care+i mai inalt si care are colectie mai mare de suprize si ei nimic... Na ca mi+am dat si tastatura peste cap. lasa-i in pace ca, incet-incet, se apropie warnul de 100% topic closed shi curatzat pe desupra de tampenii!!! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate