Rarressh Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 la 125 nu ma incadrez:P dar la nelinistiti da Sunt singuru care are p`aici asa ceva? vreau sa vad "colegii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 se pare ca nimeni,zine si noua mai multe despre baiatul asta al tau negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmiui Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 la 125 nu ma incadrez:P dar la nelinistiti da Sunt singuru care are p`aici asa ceva? vreau sa vad "colegii" mai sunt si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tirlosu Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Salut, am si eu o Gilera, dar e Cougar de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate