geza.benedekfi Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 După prima zi de prolog, avem următoarele rezultate: Kovacs Ervin Zsolt - locul 138 Babes Cristinel - locul 262 Paul Fratila - locul 286 GerĂŠb Domokos - locul 299 Sorin Sandu - locul 793 Lista completă : Prolog2011Tag1.pdf AÂşteptăm rezultatele de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Da,bafta la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 26, 2011 Autor Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) După a doua zi de prolog, avem următoarele rezultate: Kovacs Ervin Zsolt - locul 143 Babes Cristinel - locul 284 Paul Fratila - locul 307 GerĂŠb Domokos - locul 321 Sorin Sandu - locul 841 Lista completă : Prolog2011Tag2.pdf Felicitări !!! Succes pentru HareScramble... Rezultate finale: 1. Graham Jarvis 2. Taddy Blazusiak 3. Dougie Lampkin Mai tarziu revin cu informatii de la ai nostrii... Editat Iunie 26, 2011 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Se pare ca Jarvis a fost descalificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 a postat pe feisbuc: disqualified for missing checkpoint by 5 meters..theres always next year :-( făcătură Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Rezultate finale: 1. Graham Jarvis 2. Taddy Blazusiak 3. Dougie Lampkin Mai tarziu revin cu informatii de la ai nostrii... Felicitari Geza. Martin 159 la prolog, felicitari si lui. Imi pare rau pt Graham, dar e clar ce valoare are anul asta, chiar daca a ratat un cp cu 5 m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Felicitari la toti! ebrvii_RedBullHareScramble.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 26, 2011 Autor Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) ...deci : 1. Tadeusz Blazusiak 2. Dougie Lampkin 3. Jonny Walker ... 21. Graham Jarvis ... 32. KovĂĄcs Ervin Zsolt ... 110. Paul Frățilă ... 115. GerĂŠb Domokos ... 138. BabeÂş Cristinel ... Felicitări !!! Editat Iunie 26, 2011 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 32. KovĂĄcs Ervin Zsolt Bravo ungure! Super tare! Tot la Carl's Dinner s-a oprit Imi pare rau de Jarvis. E destul de clar ca e manevra ___________________________________________ 44. Rienk Tuinstra - alt sibian de-al nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Imi pare rau de Jarvis. E destul de clar ca e manevra daca era pilot de fabrica nu mai era descalificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kovacs Istvan Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Bravo baieti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihuk Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Felicitari bravo baietii!!!! deci in concluzie se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 http://www.redbull.at/cs/Satellite/de_AT/Video/Red-Bull-Hare-Scramble-2011---die-Highlights-021243040557273 http://www.redbull.at/cs/Satellite/de_AT/Video/Erzberg-Rodeo--3-Tage-in-3-Minuten-021243040475250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Imi pare rau de Jarvis. E destul de clar ca e manevra daca era pilot de fabrica nu mai era descalificat Am citit undeva, ca la punct control 19 arbitrul s-a ascuns intre spectatori la trecerea lui Jarvis. Acesta a trecut cu un avantaj de 5-6 min inaintea lui Taddy, care la Dynamite s-a chinuit spre deosebire de Jarvis. Deci.... Rusineee. Aceeasi sursa, povestea cum la o urcare unde era nevoie de ajutor, cei cu alte motoare decat ktm erau lasati sa se descurce singuri. Mmmm..... sportivitate 0- Editat Iunie 27, 2011 de ness26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flic Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 ....teoria conspiratiei vad ca e in floare si aici....omul a recunoscut singur ca a ratat CP-ul...ce mai e de discutat atit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 E un gentleman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) ....teoria conspiratiei vad ca e in floare si aici....omul a recunoscut singur ca a ratat CP-ul...ce mai e de discutat atit? Pai eu zic ca e pacat de munca omului. Uite un film cu Graham ratand cp16 Si uite un film cu cineva care face cp 16 Eu vazand filmele inteleg ca lipsea oficialul din cp16 si Graham a trecut racheta in strigatele si fluieraturile de atentionare ale spectatorilor. Si e pacat pt ca e anul lui. A castigat cam tot ce era important anul asta. Editat Iunie 30, 2011 de edi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaszloB Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 La 4:13 se vede un steag imens cu "checkpoint". Daca lipsea oficialul, totusi steagul era acolo, trebuia sa-l vada ... Dar poate ma insel eu. Incerc sa-mi explic cum Graham rateaza si anul acesta un checkpoint, dupa ce anul trecut a patit exact acelasi lucru . Poate merita si el sa castige, la cum merge ... jos palaria . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Dacă vă uitați cu atenție la videoul de pe youtube cu Walker, pe la minutul 02:43 se vede un mic braduleț unde este și o "scândură" înfiptă în pământ. Ei, ca să te bifeze în CP16, trebuia să treci imediat pe DEASUPRA brădulețului/scândurii. Dovadă și uralele publicului când trece Walker. Graham a trecut gonetă SUB brădulețul/scândura respectivă, pe la 2-3 metri distanță de acesta. La finalul clipului cu Walker se vede oficialul din CP16 cum (re)aranjează scândura respectivă. Ce mă miră este faptul că Graham ar fii trebuit să știe că oficialul din CP16 trebuie să-l "checkuie", să-i valideze timpul cu cititorul de transponder (sau ce mama naibii o fii scula aia). Mai ales dacă a văzut ditamai steagul albastru cu CheckPoint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flic Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 in videoul cu jarvis el e trecut deja de CP cind incepe filmarea, deci nu se vede unde e oficialul si scindura ( te poti ghida dupa un semn triunhiular dintr-un brad care in videoul cu walker se vede a fi dupa CP. in videoul cu jarvis semnul ala se vede chiar la inceputul filmarii, deci jarvis era trecut de CP) anyway, si Peter Nesuta a scris pe FB ca lumea l-a atentionat pe J si ca el nu a bagat in seama. Si la Romaniacs, si la Dakar si oriunde ratarea CP-ului se penalizeaza si au patit-o si altii. Dar de aici pina la a zice ca s-a ascuns arbitrul samd e cale lunga..... asta e. better luck next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 in videoul cu jarvis el e trecut deja de CP cind incepe filmarea, deci nu se vede unde e oficialul si scindura ( te poti ghida dupa un semn triunhiular dintr-un brad care in videoul cu walker se vede a fi dupa CP. in videoul cu jarvis semnul ala se vede chiar la inceputul filmarii, deci jarvis era trecut de CP) anyway, si Peter Nesuta a scris pe FB ca lumea l-a atentionat pe J si ca el nu a bagat in seama. Si la Romaniacs, si la Dakar si oriunde ratarea CP-ului se penalizeaza si au patit-o si altii. Dar de aici pina la a zice ca s-a ascuns arbitrul samd e cale lunga..... asta e. better luck next time. bine flic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 http://www.servustv.com/cs/Satellite?assetId=1259383284817&c=ST_Video&cid=1259386005459&ida=1259386005459&pagename=servustv%2FST_Video%2FBrightcovePlayer&programType=vod in germana din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 in videoul cu jarvis el e trecut deja de CP cind incepe filmarea, deci nu se vede unde e oficialul si scindura ( te poti ghida dupa un semn triunhiular dintr-un brad care in videoul cu walker se vede a fi dupa CP. in videoul cu jarvis semnul ala se vede chiar la inceputul filmarii, deci jarvis era trecut de CP) anyway, si Peter Nesuta a scris pe FB ca lumea l-a atentionat pe J si ca el nu a bagat in seama. Si la Romaniacs, si la Dakar si oriunde ratarea CP-ului se penalizeaza si au patit-o si altii. Dar de aici pina la a zice ca s-a ascuns arbitrul samd e cale lunga..... asta e. better luck next time. Graham a declarat ca ca a ratat CP-ul cu 5m si nu a dat vina pe organizatori. Pana la urma eu am gresit cu postul meu, scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate