adi2001 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Salut, Am achizitionat un CSR de 125 in 4 timpi din 2006 . Tip motor in talon CT1. Nu stiu cum a fost intretinut, de aceea vreau sa schimb uleiul si ce mai trebuie. In carte spune numai ce ulei este pentru motor" SAE 10w40, Insa nimic despre uleiul de la cutia de viteze (nici cea mai mica informatie) Mentionez ca nu am mai avut motocicleta/scuter pana acum. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu cea mai mica informatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Uleiul din cutie e acelasi cu cel din motor, nu e separat ca la masina sau la motoarele 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2001 Postat Iunie 30, 2011 Autor Share Postat Iunie 30, 2011 Multumesc de raspuns, Este primul contact cu motoarele de motocicleta,si am crezut ca busonul cu joja si cele din poza sunt unul pentru ulei motor iar celelalte pntru cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate