Bwhite Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 (editat) Topic pentru cei care se hotarasc in ultima clipa sa faca o iesire la o endureala de-o zi ! Topic pentru cei care se hotarasc in ultima clipa sa faca o iesire la o endureala de-o zi ! Iesire enduro usor Maneciu Urlatoarele Dum. 2 Iul plecare McDon Otopeni. 9.30. Editat Iulie 2, 2011 de Bwhite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Daca este vremea buna s-ar putea sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bwhite Postat Iulie 2, 2011 Autor Share Postat Iulie 2, 2011 Daca este vremea buna s-ar putea sa vin si eu. s-ar putea sa picure... dar pe astia de la meteo nu trebuie sa-i crezi pe cuvant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Apar si eu daca reusesc sa-mi recuperez motoru din garaj. Lasati si un numar de telefon de contact in caz ca reusesc, dar intarzii putin din varii motive. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bwhite Postat Iulie 3, 2011 Autor Share Postat Iulie 3, 2011 Apar si eu daca reusesc sa-mi recuperez motoru din garaj. Lasati si un numar de telefon de contact in caz ca reusesc, dar intarzii putin din varii motive. Multumesc 0788511572 0788511572 Abort, Abort... ploua rau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 0788511572 Abort, Abort... ploua rau.... Consultati si voi vremea.kappa.ro, prognoza de a doua zi de obicei o nimeresc, pentru celelalte zile nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Am vazut si eu. Pe mine ma trezit fica-mea de pe la 6 si am tot asteptat ca poate se opreste ploaia. De pe la 7 incepuse si mai tare. Apropo de site-urile de vreme, aseara, pe toate site-urile de vreme totul era OK (kappa, inmh). Pe alta data, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bwhite Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 Iesire Sambata 1Oct. Paltinu-Cheia,soft-endureala de toamna (aprox. 35 km.x2). Plecare Samb. spre Paltinu (120 km.) dim. la 8,00. Cine se mai incumeta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Daca nu as fi fost pe traseul propus cu siguranta ma inscriam si eu la tura! Foarte frumoasa zona, un pic cam greu la urcare dar un rest merita fiecare km. Daca e si vremea ok, e tura de nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bwhite Postat Octombrie 28, 2011 Autor Share Postat Octombrie 28, 2011 (editat) iese cineva pe-un forestier / poteca de munte in week-end 29-30 Oct.? Lacul Vulturilor? Maneciu? ... Editat Octombrie 28, 2011 de Bwhite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) iese cineva pe-un forestier / poteca de munte in week-end 29-30 Oct.? Lacul Vulturilor? Maneciu? ... Din pacate weekendu asta plec la bai la Bulgari (Chiflik). Poate weekendu urmator. Sambata (4 oct) e cineva doritor de excursie? Cica vremea tine cu noi. Editat Noiembrie 4, 2011 de UciUci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Din pacate weekendu asta plec la bai la Bulgari (Chiflik). Poate weekendu urmator. Sambata (4 oct) e cineva doritor de excursie? Cica vremea tine cu noi. Ai grija maine e sambata 5 NOIEMBRIE........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Scuze, M-am uitat la data din calculator si am uitat sa adaug 1 la 4 Maine in jur de 8 plec spre culmea Baiului. Pe la 10 ma intslnesc cu un prieten in sinaia. Intram in munte pe la busteni si iesim pe la Campina. Daca sunt doritori, dati de veste si facem cumva sa ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate